palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

kubik Coworking iroda arculattervezési pályázat

Hamarosan új közösségi inkubátor iroda (coworking) nyílik Pesten a Jászai Mari téren KUBIK néven. Az egy-légterű irodában egyaránt kiváló munkakörülmények között dolgozhatnak magányos farkas szabadúszók, kisebb-nagyobb projekt csapatok, multinacionális cégek távmunkásai, vagy akár az éppen Budapesten landolt üzleti utazók. Néhány fős cégek, vagy nyugodtabb munkakörülményekre vágyók a külön kialakított irodákat is választhatják. Különböző méretű tárgyalóink teljes felszereléssel bérelhetők, igény szerint konferenciateremmé alakíthatók.

Nincsenek kötöttségek, nincs beruházás, nincs kaució. Munkaállomások, tárgyalók bérelhetők egy-egy napra, órára, de akár évekre is. Minden bérlőknek komplett irodai infrastruktúrát és teljes adminisztratív támogatást biztosítunk: nyomtatás, fénymásolás, vezetékes telefon, levelezési cím, továbbítjuk a leveleket, felvesszük a telefont, tároljuk az iratokat, stb.

Lesz recepció, kávézó, konyha, könyvtár, nyugi-szoba, öltöző, zuhanyzó, csocsó, és még sok minden más.

Miért más mint a többi?

A Budapesten jelenleg elérhető hasonló coworking loft irodá(k)tól abban szeretnénk különbözni, hogy ha lehet, akkor még jobban a professzionalitásra, a praktikumra kívánjuk helyezni a hangsúlyt. Az iroda terei modernek, egyszerűek, átgondoltak és funkcionálisak. A pincébe kiállítóteret tervezünk, és az iroda belsőépítészete is művészi igényességű lesz.

A világ számos pontján jól bevált minták alapján egy berlini közösségi irodával együttműködve, olyan munkateret szeretnénk létrehozni, ahol egyaránt jól érzi magát egy kezdő informatikai vállalkozás, egy web designer, és egy üzleti tanácsadó, vagy akár egy ügyvéd is. Akiket elsősorban meg kívánunk célozni, induló technológiai vállalkozások, az azokkal együttműködő tanácsadók és egyéb cégek.

Mi a feladat?

Amit szeretnénk, ha megterveznél:

  • logó
  • névjegy
  • dokumentum template (word/pdf, ppt)
  • honlap
  • hirdetési terv

Szabadon használható a „KUBIK” név, a „coworking” és „közösségi irodák”, valamint a „Budapest” szavak.

Mi a díjazás?

Amit ajánlunk mindezért cserébe a kiválasztott munka tervezőjének:

  • egyszeri 250.000,- Ft díjazás;
  • egy megvalósult projekthez kapcsolódó referencia;
  • folyamatos együttműködés, további megbízások az iroda működéséhez kapcsolódóan;
  • bérleti jog az új irodában.

Hogyan tudsz pályázni?

Küldj egy logótervet pdf-ben, valamint legalább 3 a fentiekhez hasonló munkát a portfoliódból a palyazat@kubik.hu e-mail címre!

A kiválasztott logóterv beküldőjével felvesszük a kapcsolatot és egyeztetünk a további tervekről. Ha bármilyen kérdésed van, azt e-mailben nyugodtan felteheted.

Letölthető dokumentum

Pályázati felhívás letöltése pdf-ben

pályázat (logóterv + portfolió) leadási határideje 2013. szeptember 30


Noivalto-Fesztival_2023