palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Egészséges életmód gyermekszemmel rajzpályázat (Budapest)

RegmedBudapesti, 5-8. osztályos tanulók részére a Regand Medical Bt. rajzpályázatot hírdet „Egészséges életmód gyermekszemmel”.

 

 

A pályázat időtartama: 2013.12.16-2014.01.17

Részvétel módja: A pályázatban részt vevők fejenként egy művet küldhetnek be. A részvételhez a pályázónak meg kell adnia nevét, címét, email címét (amennyiben a pályázónak még nincsen saját email címe, így a szülő/gondviselő email címe kerül megadásra), valamint a rajz elküldésével elismeri, hogy az eljuttatott mű a saját munkája, és beleegyezik, hogy a rajzot (továbbiakban Kiíró) a verseny után a nyertes műveket saját célra felhasználhatja. A pályázaton való részvétel önkéntes.. Az érvényes jelentkezés feltétele, hogy a Résztvevő a részvételi feltételekhez és a jelen szabályzatban meghatározott személyes adatai kezeléséhez hozzájáruljon. Kizárólag azokat a pályaműveket tudjuk elfogadni, amelyek postán vagy személyesen beérkeznek hozzánk. A műveket személyesen vagy postán a 1131 Budapest, Topolya u. 4-8. I/112 címen fogadjuk.

A pályázat időtartama: A pályázat 2014.01.17-ig tart!
A jelentkezés és a rajzok beküldési határideje: 2013.12.16-től 2014.01.17-ig lehetséges. A beküldött rajzok postai feladása január 17-ig meg kell történnie.

Eredményhirdetés és díjátadó ünnepség:

  • Helyszín: 1131 Budapest Topolya u. 4-8.
  • Időpont: 2014.02.14. (1700)

Milyen rajzokat várunk? Bármilyen rajz-eszközzel készített alkotásokat várunk, mely lehet az vízfesték, színes ceruza, zsírkréta, golyóstoll, stb. Kizárólag kézzel készített rajzokat fogadunk el.

A rajzok papír mérete A4-es.

Letölthető dokumentumok

A pályázattal és az ajándékokkal kapcsolatos információk

A pályázatot budapesti iskolákban hirdetjük meg. A nyeremény átvételére, csak a nyertes személy jogosult. A nyeremény készpénzre nem váltható át.

A beérkezett pályázatok közül, 3 fős zsűri segítségével, 3 legötletesebb pályamunkát díjazzuk. A nyertes pályázó gyermek osztályfőnöke vagy mentorálló tanára különdíj nyertese lehet.

Ajándékok:

  • I. helyezett:    1 db 15 000 Forintos Alexandra könyvutalvány*
  • II. helyezett:   1 db 10 000 Forintos Alexandra könyvutalvány*
  • III. helyezett:  1 db 5 000 Forintos Alexandra könyvutalvány*

Különdíj:  1 db 5000 Forintos Alexandra könyvutalvány*

regand medical rajzpalyazat

Egyéb tudnivalók: A pályázat Szervezőjének bármely, a jelen pályázattal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű. A Szervezők fenntartják a jogot a pályázat törlésére vagy felfüggesztésére, a nyeremények részben vagy egészben történő megtagadására, ha a pályázat kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel. A Szervezők fenntartják a jogot arra, hogy e feltételeket vagy magát a pályázatot kiegészítsék, módosítsák. A Szervezők mindent megtesznek a – pályázatban foglalt – határidők betartása érdekében, előre nem látható okból bekövetkező késedelem azonban előfordulhat, mellyel kapcsolatos felelősségét a Szervező ezennel kizárja.

A pályázat szervezője: Proffesional Ambulance Service Kft.

A jelen pályázatra a magyar jogszabályok az irányadók és a pályázaton való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak. A Szervezők kijelentik, hogy a fenti információk a pályázat indításának időpontjában a valóságnak teljes egészében megfelelnek. A Szervezők mindenféle külön értesítés nélkül jogosultak a pályázat bármely feltételét bármely időpontban módosítani, kiegészíteni vagy visszavonni, a pályázatszabályzat módosításáról a már regisztrált pályázatosok értesítése mellett.

Adatkezelés:
A jelentkező a pályázat során rögzített személyes adatait a Szervező – mint adatkezelő – a vonatkozó jogszabályokban foglalt előírásoknak, így különösen az 1992. évi LXIII. törvénynek (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) megfelelően, a pályázat lezárulásáig kezeli. A regisztrációval (Jelentkezési lap elküldésével) a pályázatra jelentkező személy hozzájárul ahhoz, hogy a pályázatban való regisztráció során megadott személyes adatait a Szervezők a pályázat lebonyolítása érdekében kezeljék. A pályázatszabályzatban meghatározott adatkezeléshez a pályázatos hozzájárulását írásos formában megadottnak kell tekinteni a pályázatban történő részvételhez szükséges regisztráció alapján.

További információt és a szervezők által kezelt személyes adatokról tájékoztatást, valamint azok helyesbítését és törlését az alábbi e-mail címen kérheti: rajzpalyazat2014@citromail.hu.

Link: http://www.regandmedical.hu/