palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Egynapos kirándulási pályázat családok számára a Hungaroringre

erzsebetprogramAz Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány a Nemzeti Táboroztatás keretében Erzsébet-tábor pályázatot hirdet. A pályázattal elnyerhető szolgáltatást az Alapítvány egynapos kirándulás formájában nyújtja, Forma-1 Szabadedzésre.

Pályázók köre: Azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött, magánszemély, akinek családjában az egy főre jutó, rendszeres, havi nettó jövedelem nem haladja meg a 2016. január 1-jén érvényes minimálbér összegét, továbbá legalább egy, a pályázat benyújtásának napján 9-18. év közötti gyermeket nevel saját háztartásában.

Egy pályázatban azon legalább 2 főt – amelyből legalább egy fő 9-18. életév közötti gyermek – szükséges szerepeltetni, akik a kiránduláson ténylegesen részt kívánnak venni, és jogosultak a pályázatban való részvételre. A pályázatban 18. életévet betöltött személy esetén kizárólag a pályázó, illetve annak házastársa/élettársa szerepeltethető. A benyújtott pályázatban szereplő személyek későbbi módosítására nincs lehetőség.

A kirándulás helyszíne és ideje:
Hungaroring (2146 Mogyoród, Versenypálya, Erzsébet-tribün)
2016. július 22.; 14.00 óra

Résztvevők maximális létszáma:
Összesen: maximum 1180 fő

Jelen pályázat feltételei a létszámkeret kimerüléséig, de legfeljebb 2016. július 11. napjáig állnak fenn.

  • A kirándulási szolgáltatás tartalmaz:
    – résztvevőnként egyszeri meleg étkezést;
    – pályázónként 1 db, a 2016. július 22-i szabadedzésre történő belépésre jogosító jegyet;
    – saját gépjárművel érkező pályázók számára 1 db térítés-mentes parkolóhelyet (a térítésmentes parkolásra jogosító igazolást a pályázat elbírálását követően a www.erzsebetprogram.hu weboldalon, legkésőbb 2016. július 18-ig rögzített írásbeli kérésre juttatja el az Alapítvány a nyertes pályázónak.)

A kirándulás önrésze a 18. életévet betöltött személy esetén 1000 Ft, azaz egyezer forint/fő, 18. életévnél fiatalabb személy esetében 200 Ft, azaz kettőszáz forint/fő.

Pályázat benyújtása

Részletes pályázati kiírás: Egynapos kirándulási pályázat családok számára a Hungaroringre