palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Éhen Gyula Hallgatói Ösztöndíj

Éhen Gyula Hallgatói ÖsztöndíjA Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület pályázatot hirdet az alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók számára Éhen Gyula ösztöndíj elnyerésére. Idén először a megújuló Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem keretein belül az urbanisztikát tanuló egyetemisták, főiskolások a TervGyárban végeznek konkrét helyszínre közös, csoportos, hasznosítható alkotómunkát, a térség önkormányzatai által biztosított helyszínekre.

Díjmentes részvétel biztosítása a Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem TervGyárában azon urbanisztikai kapcsolódású felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára, akik szakmai teljesítménye, érdeklődése és elhivatottsága  átlagfeletti és szeretnének belelátni a valós szakmagyakorlás körülményeibe, kipróbálni magukat az urbanisztikai team munka terén és megmérettetni egy valós tervezési feladat megoldásában.

A Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület pályázatot hirdet az alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók számára Éhen Gyula ösztöndíj elnyerésére.

Idén először a megújuló Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem keretein belül az urbanisztikát tanuló egyetemisták, főiskolások a TervGyárban végeznek konkrét helyszínre közös, csoportos, hasznosítható alkotómunkát, a térség önkormányzatai által biztosított helyszínekre.

AZ ÖSZTÖNDÍJ CÉLJA: Díjmentes részvétel biztosítása a Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem TervGyárában azon urbanisztikai kapcsolódású felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára, akik szakmai teljesítménye, érdeklődése és elhivatottsága  átlagfeletti és szeretnének belelátni a valós szakmagyakorlás körülményeibe, kipróbálni magukat az urbanisztikai team munka terén és megmérettetni egy valós tervezési feladat megoldásában. Az ösztöndíj csak a Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetemen való részvétel díjmentességét biztosítja, mely a regisztrációs díj, a szállás és étkezés költségét foglalja magába.

BEADÁSI HATÁRIDŐ: A pályázatokat 2011. július 15. 12.00 óráig kell benyújtani a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület részére e-mailben a mut@mut.hu címre.

BEADANDÓ ANYAGOK:

 • Adatlap (xls): lásd Pályázat – Éhen Gyula ösztöndíj – 2011.xls
 • Motivációs levél (xls): lásd Pályázat – Éhen Gyula ösztöndíj – 2011.xls
 • Portfólió:
  • 3 kiemelkedő urbanisztikai témájú saját munka bemutatása (csapatmunka is bemutatható az elvégzett munkarész pontos megjelölésével)
  • Formátum: 3 db legfeljebb A3-as méretű oldal. 1 munka 1 teljes oldalon jelenjen meg. A portfólió minden oldalán jelenjen meg a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület és a Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem logoja, illetve a pályázó és a pályázat neve (Éhen Gyula hallgatói ösztöndíj). A logok letölthetők a www.vasitit.hu-ról.
  • Feldolgozás: Szabadon választható digitális technika (digitális grafika, szöveg, fotók, szabadkézi rajz szkennelve, ábrák stb.)
  • Beadandó: 1db, 3 oldalas legfeljebb A3-as PDF fájl maximum 10 MB méretben

ELBÍRÁLÁS:  A pályázatokat a Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem Tanácsából összeálló zsűri bírálja el.

EREDMÉNYHÍRDETÉS ÉS DÍJAZÁS: A Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület az eredményeket legkésőbb 2011. július 22-ig a honlapján továbbá a Magyar Urbanisztikai Társaság www.mut.hu honlapján közzé teszi és a nyertes pályázókat az adatlapon megadott e-mail címen értesíti.

Letölthető dokumentumok:

Forrás: www.mut.hu