palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ékszertervező pályázat

Kurta Katának a 30. szakmai születésnapja alkalmából az Ékszergyár amatőr ékszertervező pályázatot hirdet, melyre minden lelkes szakmán kívülit szeretettel várnsk. Bárki részt vehet, és bármilyen ékszertervet beküldhet, legyen az karkötő, medál, nyaklánc, gyűrű vagy fülbevaló.

A beküldött alkotások közül szakmai és szubjektív szempontok alapján az öt fős zsűri kiválaszt három tervet, melyeket a tervezők és Kata közösen készítenek el egy-egy VIP workshop keretében. Az első három helyezett további értékes díjakban is részesül.

Pályázók köre

18. életévüket betöltött olyan magánszemélyek, akik nem rendelkeznek ötvös, aranyműves, ékszertervező végzettséggel, és nem dolgoztak/dolgoznak ékszerészként vagy kapcsolódó szakmákban vésnök, kőfoglaló, kőcsiszoló, 3D ékszertervező, 3D ékszer nyomtatással foglalkozó szakember, és ilyen szakemberek segítségét sem veszik igénybe a pályamunka elkészítéséhez.

A PÁLYÁZAT RÉSZLETEI:

Feladat: egy ékszer rajzos tervének elkészítése. A terv készülhet kézzel és/vagy számítógépes szoftver segítségével készítve. A pályázó vállalja, hogy saját tervet nyújt be, nem másol le más ékszert, illetve a tervezésnél nem vesz igénybe profi ékszerész segítséget.

A pályázat formája: nyílt

Téma: bármilyen típusú ékszer (nyaklánc, nyakék, karkötő, gyűrű, medál, fülbevaló, vagy kollekció). Az ezüst ékszert antikolással lehet a mélyebb részeken feketíteni, egyéb színezést a pályamunkákban nem tudunk megvalósítani. Köves ékszerek tekintetében kérjük a tervezésnél figyelembe venni: a pályamunkákba fehér, vagy színes szintetikus cirkónia köveket foglalunk be.

Egy pályázó maximum két tervvel indulhat a pályázaton.

Díjazás: szakmai zsűri véleménye alapján 3 terv kerül kiválasztásra. Szempontok: (0-5) megvalósíthatóság, egyéni stílus, egyedi jelentéstartalom, összhatás, hordhatóság, tartósság, kényelmesség, előállítás költsége

MIKOR ÉS HOGYAN LEHET A PÁLYÁZATOT BENYÚJTANI?

A terveket kérjük szkennelve vagy fotózva, elektronikus formában elküldeni a levelek@ekszergyar.hu e-mail címre “Van egy ékszer ötletem!” tárggyal.

Határidő: 2023.05.31. 23:59

BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁS A FELHÍVÁSSAL KAPCSOLATBAN

E-mail: levelek@ekszergyar.hu

Ékszertervező pályázat

AZ ELSŐ 3 FŐ NYEREMÉNYE

 • A pályázó által tervezett ékszer szükség szerinti áttervezése a megvalósíthatóság, hordhatóság, tartósság figyelembe vételével.
 • A terv megvalósítása 925-ös ezüstből, workshop keretében, Kurta Kata ötvös-aranyműves segítségével: részvétel egy 2-3 órás VIP* workshopon
 • A megvalósításhoz szükséges minden anyag, eszköz, és szakmai tudás rendelkezésre bocsájtása.
 • Finomítás, vésés, kőfoglalás, öntés, stb elvégzése a workshopon készített ékszeren.
 • Fémjelzés
 • a VIP* workshopodat megörökítjük álló és mozgkép formájában, amit kedved szerint felhasználhatsz
 • a workshopon elkészült első példány a tiéd lesz miután lefémjeleztettük
 • szerepelni fog a neved az Ékszergyár felületein az ékszered mellett
 • az általad tervezett ékszert „belistázzuk”, felvesszük a webshopos és etsy-s termékeink közé
 • ékszered után befolyt bevétel után 30%-ban részesülsz
 • 1 db 30%-os névre szóló kupont is kapsz, amit felhasználhatsz nálunk
 • * a workshopon Kata csak rád fog figyelni, ketten dolgoztok