palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Élelmezési világnapi rajzverseny

Gyermekek és fiatalok, legyetek bárhol a világon! Ha 5 és 19 év között vagytok, engedjétek szabadjára a fantáziátokat és rajzoljátok, fessétek le a kedvenc „étel hősötöket”! A világ tele van ilyen hősökkel – a gazdálkodóktól, az élelmiszerbolti eladókon és az élelmiszerbankok át a köztisztviselőkig hosszú a sor, akik az olyan kihívások ellenére is, mint a koronavírus járvány, keményen dolgoznak, hogy az étel eljusson a termelőktől az asztalunkig. Ünnepeljük az erőfeszítéseiket az élelmezési világnapon!

Lapozz bele az élelmezési világnap foglalkoztatókönyvbe inspirációért, ami bemutatja az ételünkért felelős hősök fontos szerepét az élelmezési rendszerben és hogy mi mindannyian hogyan tudjuk segíteni őket az egészséges étrend biztosításában és bolygónk megóvásában.

Fotózd le vagy szkenneld be alkotásodat és jelentkezz a lenti linken elérhető űrlap kitöltésével. A határidő 2020. november 6.

Korosztályonként a három győztes alkotást az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) zsűrije választja ki, az eredményt decemberben hozzák nyílvánosságra. A győzteseket a FAO helyi irodái népszerűsítik, illetve egy meglepetés csomagot és oklevelet kapnak elismerésül.

Jelentkezés: ITT

KAPCSOLAT:
Élelmezési világnap
World-Food-Day@fao.org