palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Életmód Díj

muosz pályázatAz egészséges életmódról, az egészséges életmódot segítő vállalkozásokról szóló újság-, rádió- vagy tévériportokat ismer el a Kis-, Közép- és Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete.
A díj összege: 60 ezer forint.
A Kis-, Közép- és Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete (KKAOSZE) Életmód Díjat alapított azon újságírók elismerésére, akik a legfigyelemreméltóbb újság-, rádió- vagy tévériportot jelentetik meg az egészséges életmódról, az egészséges életmódot segítő vállalkozásokról.

Az Életmód Díj átadására 2014. június 6-én, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) által szervezett IV. Életmód Napon került sor.

A pályamunkákat 2014. április 15-ig kell a MÚOSZ Titkárságára leadni, elbírálásra alkalmas formában. Azokat a pályamunkákat tudjuk elfogadni, amelyek 2013. április 15. és 2014. április 15. között jelennek meg. A pályázaton fel kell tüntetni a megjelenés pontos időpontját, helyét. A pályázaton minden újságíró 2-3 anyaggal vehet részt. A díj megosztva is adható.

A díj odaítéléséről a MÚOSZ Életmód Szakosztályának vezetősége az alapítóval együtt, egy választott bírálóbizottsággal dönt, de a döntésbe bevonhat szakosztályi tagokat is.

Pályázat leadása, információ: 
fulep@muosz.hu

muosz.hu
Noivalto-Fesztival_2023