palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Elindult a regisztráció a a Divat & Design pályázat előminősítésére

Megjelent a 7 milliárd forint keretösszegű, a divat- és dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) fejlesztését támogató pályázati felhívás, a vállalkozások a divatdesignpalyazat.ifka.hu oldalon regisztrálhatnak az előminősítésre, ami a pályázaton való részvétel egyik feltétele.

Az ITM és a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szakmai együttműködésének eredményeként megjelent felhívás (GINOP 1.2.14-20) célja a divat- és designipari tervező-gyártó kkv-k megújulását elősegítő technológiai fejlesztések támogatása, ezzel működésük és munkahelymegtartó, valamint jövedelemtermelő képességük megerősítése.

A fejlesztési források hatékony felhasználása érdekében a pályázaton való részvétel egyik feltétele az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. előminősítési igazolásának megszerzése.

Az érdeklődők a divatdesignpalyazat.ifka.hu  oldalon regisztrálhatnak, és jelezhetik az előminősítésen való részvételi szándékukat. A pályázat beadására az előminősítések birtokában 2021. január 5.-től lesz lehetőség.
Elérhető felhívás.