palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Éljen a Szerelmesek napja verspályázat

tollal.hu pályázatSzerelmesek, reményvesztettek, kiábrándultak, hősszerelmesek figyelem, a Tollal.hu legújabb pályázatában kiírhatjátok magatokból érzéseiteket! Hogy feldobjuk magunkat és titeket a tavaszra várakozás kellős közepén, úgy döntöttünk, hogy egy pályázattal színesítjük a most még szürke hétköznapokat. A közelgő Valentin-Nap alkalmából szerelmes versíró pályázatot hirdetünk, mely nem csak a fiatalabb korosztálynak szól.
Azonban nem minősül megjeleníthetőnek sem a máshol már megjelent írás nálunk való közzététele, sem a túlzottan cenzúragyanús művekkel való próbálkozás. A pályázaton csak regisztrált felhasználók vehetnek részt. Hogy megkülönböztethetőek legyenek a pályázatra beküldött művek az egyéb írásoktól, ezért a költemény címe mögött szerepelnie kell az “Éljen a szerelmesek napja!” feliratnak (lehetőleg kötőjellel elválasztva a címtől).

Díjazás:
A verseny első három helyezettje értékes (10-7-5 ezer forint értékű) ajándékcsomagot kap a Wine & Stuff  jóvoltából, illetve egy-egy csodálatos csokoládé figura is jut bónuszként Deák Márkus Gábornak köszönhetően.

A nyeremények mértéke a további felajánlásokkal együtt nőhet, melyről azonnal tájékoztatjuk a versenyzőket.  A beérkezett versekből egy minőségi szűrés után választja ki a zsűri a véghajrába bejutott munkákat.

A pályázat első helyezett költője meghívást kap a Tollal irodalmi műsorába, melyet a Muzsikus rádió oldalán lehet hallgatni.

A zsűrit Nagy István Paphnutius, a Wine & Stuff  és a Tollal stábja alkotja.

Beküldési határidő: 2011.02.10

Eredményhirdetés: 2011.02.14

Különdíj: Ismét lehet szavazni közönségdíjas alkotásra, mely szintén értékes ajándékcsomagot ér.

Bővebben: http://tollal.hu/