palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Eljött a te időd! Fiatalok a szabadságjogokról! kisfilmpályázat

tasz20Cenzúra van Magyarországon? Cenzúra van Magyarországon? Semmi értelme elmenned szavazni? Úgy érzed, senki nem hallgatja meg a véleményed, pedig te pontosan látod mi a baj a segélyek megvonásával, a kirekesztő véleményekkel vagy a tüntetésekkel? Eljött a te időd!

Játék menete: Reflektálj, érvelj, vitatkozz, magyarázz, szóban, táncban, zenével, ritmussal, egyedül vagy csoportosan a jobboldali képen megjelenő mondatra. 1 perced van, hozd ki magadból a szabadságjogi sztárt és mutass valami újat a taszosoknak és a nagyvilágnak. December 1-ig töltheted fel a kisfilmed, utána a zsűri értékel és december 4-én A szabadság 20 árnyalata estünkön megtudhatod, ki nyerte meg a 100 000 forintos főnyereményt vagy a Sziget hetijegyeket!

Nyeremények: A fődíj 100 000 forint a CivilMag felajánlásából, emellett a zsűri további 3 db Sziget fesztivál hetijegyet is odaítél az általa kiválasztott legjobb 3 videó készítőjének.

Zsűri: Benkő Flóra a Demokratikus Ifjúságért Alapítványtól, Cetli Youtube videós, Kálmán Mátyás a TASZ Videoprogramjának munkatársa, Körmendy Petra a Magnet Bank Civil Kapcsolatokért felelős projektvezetője, Nasz Dániel Youtube videós.

Bővebben

 részletes szabályzat

Mielőtt belekezdesz ismerd meg a játék részletes szabályzatát és a videók felhasználási feltételeit. A játékban való részvétellel tudomásul veszed és elfogadod a szabályzatot és a felhasználási feltételeket is.

Ha nem sikerült feltöltened, küldd el a videód linkjét a tasz20@tasz.hu címre és megnézzük, mit tehetünk!

A pályázat oldala: tasz20