palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Előadóművészeti ösztöndíj fiatal felnőtteknek

A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a Lakatos Ablakos Dezső Jazz Előadóművészeti Ösztöndíj odaítélésére. Az ösztöndíjra 1992. január 1. után született (30 évnél fiatalabb) jazz előadóművészek pályázhatnak, amennyiben nem részesülnek központi költségvetési forrásból finanszírozott ösztöndíjban. A havi bruttó 200 ezer forint értékű ösztöndíjat három főnek ítélik meg egy éven keresztül.

Az ösztöndíj egy éven át 3 fő részére, havi bruttó 200.000,- Ft összegű támogatást jelent. Az ösztöndíjat egy fiatal művész legfeljebb két alkalommal kaphatja meg.

Az ösztöndíj folyósításának időtartama: 2022. június 1.- 2023. május 31.

Az ösztöndíj összege: bruttó 200.000.-Ft/hó, mely összegnek a személyi jövedelemadóval csökkentett hányada kerül kifizetésre az ösztöndíjas részére.

A pályázati dokumentáció összetétele:

1. Adatlap
2. Összeférhetetlenségi és érintettségi nyilatkozat
3. Szakmai önéletrajz
4. Munkaterv
5. Művészeti tevékenységet bemutató dokumentáció, azaz a pályázó repertoárjának listája, amely a saját szerzeményeket is tartalmazza, valamint részét képezi a pályázó előadásáról készült (egész alakos) videofelvétel zárt vagy nyílt Youtube vagy Vimeo linkje
6. Diploma (végbizonyítvány) másolata (kiemelkedő tehetségű fiatal jazzmuzsikus kivételes esetben főiskolai végzettség nélkül is elnyerheti az ösztöndíjat).

Leadási határidő: 2022. február 28.

Bővebb információ: jazzeloadomuveszetiosztondij@alkotomuveszet.hu

Lakatos Ablakos Dezső Jazz Ösztöndíj