palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

ELTE Hallgatói ötletpályázat 2013

otletpalyazat2013Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ az Egyetemi Hallgatói Önkormányzattal és az evopro Kft.-vel közösen innovatív ötletpályázatot hirdet az ELTE graduális vagy posztgraduális képzésén résztvevő hallgatói számára.

A pályázat célja egy innovatív, saját ötleten alapuló projekt beindításának elősegítése anyagi, illetve szakmai támogatás nyújtásával. A projekt az ELTE hallgatóinak és kutatóinak elképzeléseit piacképes termékké kívánja formálni, legyen az technológiai fejlesztés a biokémiában, műszaki, informatikai tudományokban vagy új kutatási módszer a szociológiában vagy akár a nyelvészetben. A pályázati felhívásra egyéni és csoportos pályázat benyújtására is lehetőség van. Csoportos pályázatot az Egyetem graduális és posztgraduális képzésén résztvevők oktatókkal közösen is benyújthatnak.

Az ötletpályázat díjazottjai pénzjutalomban részesülnek az alábbiak szerint:

  • I. helyezett: 400.000 Ft
  • II. helyezett: 200.000 Ft
  • III. helyezett: 100.000 Ft

Az ELTE Tudás- és Technológiatranszfer Iroda a támogatott pályázók számára a fenti, szabadon felhasználható pénzjutalmon túl segítséget nyújt ötletük megvalósításában, üzleti partner keresésben, valamint lehetőséget nyújt a legjobbaknak abban, hogy projektjüket az ELTE Innovációs Napon széles érdeklődői kör előtt prezentálhassák (2014. február végén).

Letölthető dokumentum

Pályázati útmutató

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. január 31. 16:00

A pályázatokat e-mailben doc és pdf formátumban is kérik erre az e-mail címre, a nyomtatott pályázatokat pedig postai úton az Eötvös Loránd Tudományegyetem Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ (1056 Budapest, Szerb utca 21–23.) címre.

Link: http://www.elte.hu