palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Én & a Terem Promo kisfilm pályázat

30t(ér) köztér pályázatKészíts egy imázsfilmet kedvenc budapesti vagy agglomerációs közteredről! Mutasd meg, miért szereted, mit szeretsz benne! A videót elkészítheted mobiltelefonnal, fényképezőgéppel, kézi kamerával, vagy profi eszközökkel.

Kiíró: Studio Metropolitana Nkft.

Határidő (módosítva): 2010. November 5.

A 30 T (ér) program keretében a főváros és az agglomeráció legfontosabb, legnagyobb fejlesztési lehetőségeket rejtő köztereit keressük, melynek egy programeleme a kisfilm verseny.

Zoomolj rá a kedvenc teredre!

A Studio Metropolitana 30T (ÉR) elnevezésű programja keretében kisfilm pályázatot ír ki, Én & a Terem  címmel.

Hol élsz, Budapesten vagy a környékén? És melyik a kedvenc tered? Miért pont ott szeretsz játszani, sportolni, dumálni, nevetni vagy éppen búslakodni…? Szép? Jól használható? Van benne még kihasználatlan lehetőség? Mutasd meg nekünk! Ha jól csinálod, 50.000 Ft-tal leszel gazdagabb!

A videót elkészítheted mobiltelefonnal, fényképezőgéppel, kézikamerával, vagy profi eszközökkel. A vágás, effektezés, feliratozás, szöveg-narráció tekintetében szabad kezet adunk a pályázóknak.

A program részletei: http://koz-ter.hu/hu/30T

Paraméterek

  • a videó maximum 3 perces lehet
  • a videót valamely óriásfájl küldő szolgáltatással kell beküldeni nekünk a baumann@studmet.hu email címre (óriásfájl küldők például: http://toldacuccot.hu/, http://mammutmail.com/)
  • a videó kiterjesztése .avi, .wmv vagy .mpg/.mpeg formátum legyen
  • a videó mérete nem lehet nagyobb 1 gigabyte-nál
  • videót beküldeni 2010. november 5-ig lehet
  • a nyertest 2010. november 8-án hirdetjük ki a facebook oldalunkon
  • a díjátadó 2010. november 11-én lesz a Fugában, a 30T workshop és konferencia keretein belül.
  • a nem témába illő, obszcén vagy bárki számára sértő tartalmú videókat kizárjuk a versenyből.

Elbírálás

A beküldött kisfilmeket névvel és témamegjelöléssel feltöltjük a Köz-Tér facebook oldalára. Az elbírálás során a lájkok száma alapján felállítunk egy előzetes sorrendet, melynek figyelembevételével a zsűri szakmai szempontok alapján kiválasztja a nyertes videót. (Tehát a lájkok száma önmagában nem dönti el a versenyt, de a zsűrizésben előnyt jelenthet.)

A zsűri tagjait az urbanisztika különböző szakterületeit lefedő szakemberek alkotják.

Díjazás

A nyertes videó készítője az elbírálást követően gazdagabb lesz 50 000 Ft-tal, illetve a 30T program további eseményein az ő videóját vetítjük promófilmként, valamint közzétesszük oldalainkon.

Egyebek

A beérkezett pályázatokból a 30T (ér) novemberi konferenciáján vetítést rendezünk.

A pályázaton való nevezéssel a pályázók automatikusan elfogadják, hogy a beküldött anyagukat a Studio Metropolitana Nkft. a továbbiakban felhasználja.

Beadási határidő: 2010. november 5.

További információ a www.koz-ter.hu oldalon, a Köz-Tér program facebook oldalán, a 061 411 0976-os telefonszámon, illetve a baumann@studmet.hu-n.