palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Energiafüggők – forgatókönyvírói pályázat

Az élet egyre több területén, növekvő mértékben csatlakozunk az ellátó rendszerekhez, technológiákhoz. Emiatt kiszolgáltatottságunk és függőségünk észrevétlenül, de rohamosan növekszik. A Zöld kör forgatókönyvírói pályázatán a legfrissebb elmék is megmutathatják, hogyan fejeznék ki gondolataikat egy rohamosan erősödő civilizációs kockázattal – az energiafüggőséggel – kapcsolatban.

Mindegy, hogy van már tapasztalatod a tollforgatásban, vagy épp most tennél szert erre. Ha elég frappánsan fogod meg a témát és a szakmai zsűri úgy dönt, hogy az irományodat érdemes – és meg is lehet – valósítani, akkor pár hónapon belül egy valódi rövidfilm stáblistáján találhatod magadat.

Lejjebb három témát találsz – megmérettetheted magad csak abban, amelyik a legközelebb áll hozzád, vagy akár mindegyikben. A zsűri mindegyik kategóriában egy-egy nyertest hirdet, akinek a műve alapján rövidfilmet készítünk.

A nyertesek fejenként 120-120 000 Ft értékű vásárlási utalványt is kapnak honoráriumként.

A pályamunkákat ide, az oldalra tudod feltölteni a PÁLYÁZOK gomb megnyomása után.

A pályázatra 2014. február 28-ig várjuk a jelentkezésedet – ez alatt a pályaművek a Facebookon is megjelennek, ahol közönségszavazást hirdetünk.

A közönségszavazáson legtöbb pontot kapott mű 50 000 Ft-nyi különdíjban részesül, illetve az összes szavazó között is minden nap 1-1 ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Válassz témát és küldd be a pályamunkádat!

Letölthető dokumentumok

 részletes feltételek