palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Energy Challenge verseny

Energy Challenge – Energize Your Brain. Idén először kerül megrendezésre az ExxonMobil Energy Challenge országos verseny, mely során a résztvevők változatos kihívások teljesítésén keresztül nyerhetik el a fődíjat, és indíthatják be karrierjüket az ExxonMobilnál.

A versenyre IT, közgazdász és nyelvszakos hallgatók (frissdiplomások) 3 fős csapatait várjuk.

Miért érdemes részt venni?

  • Karrierlehetőség: Az Energy Challenge egyik célja a tehetséges munkatársak felkutatása az ExxonMobil számára. A verseny során jó esélyeket szerezhetsz az ExxonMobil csapatába kerülésre. Ha jól szerepelsz, különböző személyes előnyökhöz juthatsz a felvételi folyamat során.
  • Értékes díjak: Prágai hétvége, Forma-1 belépő: A karrierlehetőség mellett különböző nyeremények is várják a verseny győzteseit. Az első helyezett csapat Prágába utazhat egy hosszú hétvégére, ahol a pihenés és szórakozás mellett az ExxonMobil helyi főhadiszállására is ellátogathatnak.
  • Személyes értékelés: A versenyben résztvevők számára különleges értékelési lehetőséget is biztosítunk. Már a selejtező során is adunk visszajelzést a résztvevők eredményei alapján.  A döntőbe jutott csapatok tagjainak saját, személyes értékelést adunk a döntő során felmért képességeiről. Az értékelés segíthet az erősségek és gyengeségek megvilágításában, a különleges tehetségek és a fejlesztésre szoruló területek kiemelésében. Ismerd meg magad jobban játszva!

Az Energy Challenge során online selejtezőn vesznek részt a csapatok, ahol különböző témákban kvíz kérdésekre kell válaszolni. A selejtező 10 legtöbb pontot gyűjtő csapata kerül az élő döntőbe.


Jelentkezési határidő:
2012. március 23.

További részletek és regisztráció:
www.energychallenge.hu
www.facebook.com/energychallenge