palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Építőipari Nívódíj 2012

Ismét meghirdetésre kerül a kivitelezők számára kiírt Építőipari Nívódíj Pályázat, melyet azon építészeti alkotás elismerésére hoztak létre, mely kiváló minőségben valósult meg, köszönhetően a kivitelezőknek, illetve a tervek és a megbízók igényességének. A pályázati felhívás részletes ismertetése az alábbiakban olvasható. Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Közlekedéstudományi Egyesület és az MTF Közműtechnológiákért Egyesület nevében az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma a létesítmények létrehozásában résztvevők jó együttműködésének, a kiváló tervezésnek és a mesterséget magas fokon megvalósító kivitelezésnek nyilvános elismerésére és ezáltal a szakma becsületének, megbecsülésének növelése érdekében ez évben is meghirdeti az Építőipari Nívódíj pályázatot, amelyet a kategória-győzteseknek átadott Tanúsítvány és a létesítményen elhelyezendő bronzkeretes réztábla, vagy Elismerő Oklevél testesít meg.


A kuratórium a következő tíz kategóriában vár pályázatokat:

  • középület
  • irodaépület
  • kereskedelmi létesítmény
  • sport- és szabadidős létesítmény
  • ipari és energetikai létesítmény
  • műemlék helyreállítás, rehabilitáció
  • közlekedési létesítmény
  • infrastrukturális létesítmény
  • környezetvédelmi és vízügyi létesítmény
  • többlakásos lakóház.

A pályázóknak az adminisztrációs és szervezési feladatokat is ellátó Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriumától (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 14. ) 06-30-525-1300 telefonon, esetleg e-mailen: ( mesterdij@mesterdij.hu) kért, vagy az Internetről (www.mesterdij.hu) letöltött űrlap kitöltésével és az ott meghatározott mellékletek csatolásával kell jelentkezniük 2012. szeptember 18.-án, kedden 16 óráig a Budapest. VII. ker. Rumbach Sebestyén u. 14. alatt személyesen leadott, vagy postán a Kuratórium címére feladott pályázati dokumentációval. Ugyanitt megtekinthetők a részletes pályázati feltételek is.
A pályázatok értékelését a kuratórium által felkért Bíráló Bizottság végzi. A 2012. évi pályázat eredményét a Bíráló Bizottság elnöke 2012. decemberben hirdeti ki és átadja a Tanúsítványokat, illetve Elismerő Okleveleket. Az Építőipari Nívódíjat hirdető tábla létesítményen való elhelyezésére – felavatására – 2013. első negyedévben megfelelő ünnepélyes keretek között kerülhet sor.

Letölthető dokumentumok:

Nívódíj felhívás
Nívódíj kiegészítő magyarázat
Nivódij jelentkezési lap és adatlap 2012

Kérjük Önt, támogassa munkánkat, hogy minél szélesebb körben ismert legyen ezen pályázat, és bíztassa munkatársait és kollégáit, hogy a kiemelkedő létesítmények pályázatait segítsék elő.

Forrás: www.mek.hu