palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Erdő, ahogy én szeretem fotópályázat

A pályázat célja, hogy az amatőr fotósok megmutassák alkotásaikat.  Bemutassák mi az a hangulat, ami miatt szeretik az erdőt, valamint, hogy megmutassák az erdőben található növény-  és állatvilág szépségeit.

A Pályázaton résztvevő személyek:
A  Pályázaton  részt  vehet  minden  nagykorú,  cselekvőképes  személy,  amatőr  fotós,  kivéve  a Szervező  illetve  a  Pályázat  szervezésében  vagy  lebonyolításában  esetlegesen  közreműködő természetes személyek, illetve jogi személyek tulajdonosai, vezetői tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

Pályázat leírása és menete:
A pályázók  legfeljebb 5 db,  saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek.  A pályázaton való részvétel ingyenes, nincs nevezési díj, regisztrációs díj.
A fotókat 2015.02.22-ig lehet  email-ben  elküldeni, a  palyazat@bakonyerdo.hu  címre, az  email-ben feltüntetve a pályázó nevét, címét és elérhetőségét. Az elküldhető képek mérete min. 5 mp, max. 10 mp.  A  képeket  jpeg  formátumban  kérjük  beküldeni.  A  pályázónak  minden  fotó  mellé  leírást  kell mellékelni, mely tartalmazza a készítés időpontját és helyszínét.
A  Szervező  fenntartja  a  jogot,  hogy  a  pályázatokat  saját  szempontjai  alapján  megszűrje,  és pályázatban  szereplő  témától  jelentősen  eltérő  illetve  a  vulgáris,  obszcén  pályázatokat  kizárja  a pályázatból külön értesítés nélkül.
A pályázaton való részvétel hiányosságáért/ hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes illetve a levelező rendszer lassúságért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget.

Letölthető dokumentum

fotopalyazat_2015_reszveteli_feltetelek

fotopalyazat_2015_med

Nyeremények:

A Szervező a Pályázat  nyerteset elektronikus úton, email-ben értesíti 2015. 02. 27. 16.00 óráig a nyereményről  és  annak  átvételének  menetéről.  A  nyeremények  másra  át  nem  ruházhatóak,  és készpénzre át nem válthatóak.

  • I. helyezett nyereménye: családi élménypihenés az alsópáhoki Kolping Hotelben
  • II. helyezett nyereménye: egy éjszaka 2 fő részére a Huszárokelőpusztai Vadászházban
  • III.  helyezett  nyereménye:  Erdőbenő  ajándékcsomag  (Erdőbenő,  a  Természet  Háza kabalafigurájából összeállított ajándékcsomag)

Pályázatkiíró honlapja: http://www.bakonyerdo.hu