palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Erdőket éltető víz természetfotó pályázat

Kaeg Zrt pályázatA Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a fenti címmel természetfotó pályázatot hirdet a Kisalföld természeti szépségeinek bemutatására, kiemelt figyelemmel az erdők és a víz kapcsolatára.

A pályázaton életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet, aki elfogadja a jelen kiírás feltételeit. A fotóknak a földrajzi értelemben vett Kisalföld területén kell készülniük, beleértve a Szigetköz, Mosoni-síkság, Fertő-Hanság medence, Mátyusföld, Csallóköz, Marcal-medence, Rába-völgy, Rábaköz és Győr-Esztergomi síkság területét.

Elsősorban olyan tájképeket, élőhelyeket, erdei élőlényeket bemutató felvételeket várunk, ahol valamilyen formában felfedezhető a víz szerepe, fontossága. Nem feltétlen szükséges folyóvizek fényképezése, időszakos vízállások, eső- vagy harmatcseppek, téli hótakaró, sőt akár a vízhiány nyilvánvaló jelei is adhatják a fotók témáját.

A képeket az info@kaeg.hu e-mail címre kell beküldeni 2015. április 30-ig, JPEG (.jpg) formátumban. Egy pályázó legfeljebb 3 fotót küldhet be, a maximális fájlméret képenként 4 MB. A képfájlokat a következő séma szerint kell elnevezni: „vezetéknév.keresztnév.sorszám.jpg”

kaeg

A beküldés akkor érvényes, ha az e-mailben megadják a pályázó nevét, lakcímét, e-mail címét, telefonszámát, valamint a fotó(k) helyszínét (legalább néhány kilométeres pontossággal) és a készítés időpontját (hónap pontossággal).
A pályázati felhívás előtt készült felvételek is beküldhetők, ha még nem nyertek díjat más versenyen. Részvételével a pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik.
Az egyes fotóknak címet is lehet adni, de ez nem kötelező.
A képek megvágása, illetve a természetességet nem zavaró, egységes szoftveres korrigálás megengedett, viszont nem szabad a fotók egyes részeit külön módosítani, manipulálni.

A beküldött munkákat egy fotózásban illetve természetismeretben jártas zsűri bírálja el, 2015. május 10-ig. Az eredményeket a www.kaeg.hu weblapon tesszük közzé, a nyerteseket a megadott e-mail címen is értesítjük.

Díjazás

  • Az első öt helyezett értékes könyv- illetve tárgyjutalmakban részesül.
  • A pályázat fődíja egy 30 ezer forint értékű, fotóüzletben beváltható vásárlási utalvány.
  • A beküldött pályamunkák legjobbjait nyilvános kiállításon valamint az interneten mutatjuk be a nagyközönségnek.
  • Különdíjként a http://lessator.hu portált üzemeltető Naturvízió Kft. a legjobb állatfotó készítőjének felajánlott egy 48.900 Ft értékű lessátrat!

A pályázók nevezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy beküldött képeiket a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. térítésmentesen nyilvánossá tegye, illetve felhasználja dekorációs és illusztrációs célokra. A fotókat – a szerző nevének megadásával – különböző internetes és nyomtatott anyagainkban használhatjuk fel.
Bízunk benne, hogy felhívásunkkal, valamint az elkészülő képek közzétételével hozzájárulhatunk a Kisalföld szépségeinek bemutatásához.

Bővebb információ:
Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt.
9023 Győr, Corvin u. 9.
www.kaeg.hu