palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fűtéstámogatás oktatási intézményeknek – Erzsébet Utalvány brikettpályázat

Brikettpályázatot hirdet az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. A pályázatra az ország 47 leghátrányosabb helyzetű kistérségében lévő alap- és/vagy középfokú oktatási intézmények jelentkezhetnek.

Jelentkezni 2013. szeptember 30-ig az adatlap segítségével lehet. A nyertesek több tonna fűtőanyaghoz jutnak hozzá.

A pályázat nyertesei fűtéstámogatásban részesülnek Erzsébet-utalványból készült brikett formájában.

Az Erzsébet-utalvány kibocsátója a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, forgalmazója az Alapítvány egyszemélyes tulajdonában álló Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. A forgalmazó évente körülbelül 100 tonna elszámolt Erzsébet-utalványt semmisít meg és brikettál. Az így keletkező tüzelőanyag fűtőértéke a tűzifáéval azonos, és kiválóan alkalmas a fűtési költségek jelentős csökkentésére.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. – az utalványt kibocsátó Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvánnyal egyetértésben – tavaly hirdette meg első ízben brikettpályázatát, amely során az ország leghátrányosabb kistérségeiben – Pusztadobos, Vajdácska, Zsadány, Ózd és Vilmány településeken – működő öt általános iskola és óvoda fűtési költségének csökkentéséhez nyújtott jelentős mértékben segítséget.

Az elmúlt évben az érvényes pályázatok mellett voltak olyanok is, amelyek elbírálását az adatlap helytelen kitöltése nem tette lehetővé, mert egyebek között hibás adatokat, hiányos sorokat tartalmaztak, vagy nem szerepelt rajtuk dátum. Az idei felhívás esetében is fontos kitétel az adatlapok helyes kitöltése.

Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás

Pályázati adatlap

A jelentkezés határideje 2013. szeptember 30.

A kiíró a pályázatokat legkésőbb 2013. október 7-ig bírálja el.

Link: http://erzsebetutalvany.hu/news/view/51,Id%C3%A9n+is+lesz+f%C5%B1t%C3%A9st%C3%A1mogat%C3%A1s+a+legh%C3%A1tr%C3%A1nyosabbaknak