palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Észak-Alföldi Innovációs Díj

Az MTA Debreceni Területi Bizottsága (MTA DAB), a Hajdú Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közösen Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázatot hirdet az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő vállalkozások számára.


Az Észak-Alföldi Innovációs Díj célja a nemzeti vagy Észak-Alföldön kiemelkedő eredménnyel járó

  • termékfejlesztést,
  • technológiafejlesztést,
  • informatikai rendszerfejlesztést,
  • szolgáltatásfejlesztést

célzó tevékenység, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése. Pályázni lehet az elmúlt három évben végrehajtott sikeres innováció leírásának benyújtásával, képi, mozgóképi, illetve egyéb vizuális ismertetéssel kiegészített anyag beadásával.

Az Észak-Alföldi Innovációs Díj

Az Észak-Alföldi Innovációs Díj megyénként (Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár Bereg és Hajdú-Bihar) kerül átadásra. Az Észak-Alföldi díj egy szakmai és erkölcsi elismerés, plakett és oklevél formájában. A díjjal pénzjutalom nem jár.

Lehetséges pályázók köre

Pályázni lehet az adott megyében bejegyzett székhellyel vagy telephellyel rendelkező közép- és nagyvállalatok, mikro- és kivállalkozások valamint egyéni vállalkozók számára.

Általános pályázati feltételek
Nem pályázhat, illetve nem részesülhet támogatásban az, aki csődeljárás, felszámolási eljárás, végelszámolás alatt áll, vagy 60 napot meghaladó meg nem fizetett, lejárt köztartozással rendelkezik.

Letölthető dokumentum

Innovációs_díj_-_Pályázati_Felhívás_és_adatlap_2014

A pályázatok benyújtásának határideje:2014. október 10. (péntek) 14.00

Forrás: http://www.hbkik.hu