palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

EY Inside adóverseny 2016

EYlogoNézd meg élőben a Szabadság-szobrot. Jelentkezz, hogy te utazhass New Yorkba! Nemzetközi szakmai verseny egyetemek és főiskolák nappali tagozatos, első BSc- vagy első MSc-képzésben résztvevő, valamint frissen végzett (2015. január 1. után diplomázott) jogász és közgazdász hallgatói részére.

Az EY esettanulmány-verseny során érdekes, valós adózási kérdéseken gondolkodhatsz, és bepillantást nyerhetsz adótanácsadó kollégáink napi munkájába.

A feladat megoldásához előzetes adózási tapasztalat nem szükséges. A tanulmány kidolgozásához az EY Adótanácsadás-részlege átfogó segítséget biztosít:

  • rendelkezésre bocsátja a szükséges háttérinformációkat és jogszabályokat,
  • lehetőséget kínál szakértőkkel történő konzultációra is

Hogyan vehetsz részt a versenyen?

  • Jelentkezz online!
  • A jelentkezésed elbírálása után néhány napon belül elküldjük neked az esettanulmányt.
  • Az egyéni pályázatokat magyar nyelven, 7-10 oldal terjedelemben (legfeljebb 20 000 karakter), Word vagy PDF formátumban várjuk az adoverseny@hu.ey.com e-mail címen.
  • A pályázatokat az EY Adótanácsadás-üzletágának munkatársai egységesített szempontrendszer alapján értékelik.

A pályázat beérkezésének határideje: 2016. március 20., 20 óra

A jelentkezésedet küldd el mielőbb, így több időd marad a pályázat kidolgozására! Felkészülésedet interaktív konzultációval is segítjük, melynek részleteit jelentkezésed után küldjük el.

A legjobb 10 pályázat szerzőit meghívjuk a második fordulóra, amely egy szituációs játék keretében megtartott személyes bemutatkozás lesz április 8-án. A helyszínről és az eseménnyel kapcsolatos további tudnivalókról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Díjazás

1. díj – nettó 500 000 Ft

  • 1 hetes tanulmányút az EY New York-i adócsoportjához
  • részvételi lehetőség a Young Tax Professional of the Year 2016 nemzetközi versenyen Amszterdamban

2. díj – nettó 250.000 Ft

3. díj – nettó 150.000 Ft

Letölthető dokumentumok

EY_adoverseny_reszvetel_adatkezeles

Amennyiben a bíráló bizottság a 3 díjazott pályázaton kívül továbbiakat is kiemelkedőnek tart, úgy egyes versenyzők különdíjban részesülhetnek.

Az első 10 helyezett pályázó részt vehet egy mentoring vacsorán egy EY adótanácsadó kollégával, megismerheti a szakma rejtelmeit és karrierállomásait. Lehetőséget adunk, hogy egy rövidített kiválasztási folyamat után gyakornoki vagy teljes munkaidős tanácsadóként csatlakozzon az EY Adótanácsadó csapatához.

A kiemelkedő pályázatot benyújtó hallgatókat kötetlen beszélgetésre invitáljuk, ahol a felmerült szakmai kérdéseiket az EY adótanácsadó kollégáival megvitathatják, illetve a kiválasztási folyamatban, a munkalehetőségek átbeszélésében is segítünk.

A pályázat hivatalos oldala: