palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fejlesztői egypercesek irodalmi pályázat

helyi mérték alapítvány pályázatA nonprofit szektorban tevékenykedő szervezetfejlesztőket, trénereket és a nemrégiben fejlesztésben részt vett szervezeteket szeretnénk megszólítani ezzel a pályázattal, aminek alkalmából közvetlen, szórakoztató, irodalmias formában írhatnának magukról és munkájukról.

Az örkényi egypercesek mintájára várunk olyan rövid, tömör, szellemes, reflexív prózai írásokat, amelyek a nagyközönség számára is adnak egy képet erről a tevékenységről és a szakmának is valami újat mutatnak. Olyan személyes történetekre számítunk, amelyek szubjektív élményekből építkezve mutatják meg az olvasóknak a szervezetfejlesztés folyamatát/lépéseit/mibenlétét. Reményeink szerint a megszülető egypercesek révén nyilvánosságot kapnak és rögzítésre kerülnek a szakmai körökben élő terjengő „mítoszok” és narratívák, azaz a kis történetek a nagy változásokról.

Alapítványunk célja a születő kiadvánnyal, hogy egy olvasmányos, könnyed formában a szakma és az érintettek nyilvánossága elé tárja az elmúlt 2-3 évben a nonprofit szektorban lezajlott szervezetfejlesztői folyamatok tanulságait és változás-történeteit.

A további szükséges információkat megtalálják a mellékelt plakáton.

Letölthető dokumentum

pályázati kiírás

Pályázat beadásának határideje: 2011. május 2.

Részletes kiírás: www.helyimertek.hu

További információ és pályaművek beküldése: bitter.janka@helyimertek.hu