palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Felhívás a “Fantasy” című összművészeti kiállításon való részvételre

2013. március 18-án nyíló „Fantasy” című kiállításunkhoz keresünk előadóművészeket, képzőművészeket, fotósokat, írókat és költőket, zenészeket… stb., akik műveikkel, produktumaikkal, fellépésükkel szívesen vennének részt egy összművészeti kiállításon!

 

A kiállítás helyszíneSZEGED, ZERO Art Cafe (www.facebook.com/zeroszeged)

A kiállítás időtartamamárcius 18. – május 11.

A kiállítás témája a fantasy / fantázia / mese / játék

A kiállítás szervezője a szegedi ART-TOUR Kortárs Összművészeti Egyesület (http://www.facebook.com/arttouregyesulet)

Jelentkezni és a további feltételekről érdeklődni e-mailben lehet (arttouregyesulet@gmail.com).

Jelentkezési határidő: 2013. március 1.

A beérkezett pályázatok kapcsán döntésünket legkésőbb március 8-áig mindenkinek megküldjük e-mailben. 

A művészek, alkotók munkáit formai és technikai megkötések nélkül fogadjuk! Első sorban a szegedi, fiatal vagy kezdő művészek munkáit várjuk, de lényegében bárki jelentkezését szívesen vesszük. Egyetlen kikötésünk, hogy a mű alkalmas legyen arra, hogy ki tudjuk állítani, vagy be tudjuk mutatni a kiállítás helyszínén.

További információkért fordulj hozzánk bátran, igyekszünk mihamarabb válaszolni! 

 A kiállítás hátteréről:

Az ART-TOUR-ral fiatal művészeket segítünk, akiknek helyet és infrastruktúrát biztosítunk, hogy meg tudják mutatni az alkotásaikat a nagyközönségnek. A déli régióban dolgozunk, ahol egy újonnan megnyílt hely, a ZERO Art Cafe ad nekünk otthont. A Zero egy művészkávézó és klub, ill. egy kulturális inkubátorház Szegeden, ahol ezeket a törekvéseinket meg tudjuk valósítani.

Az Egyesületünk célja, hogy kiállításokat és más művészeti tevékenységeket szervezzen erre a helyre, ezzel támogatva a kezdő művészeket, a havonta új témát hozó kiállításaink keretein belül. Ezen kívül vannak zenekarok, amatőr színházi társulatok is, akiket segítünk és helyet adunk számukra.

A kiállítás-sorozaton belül – harmadik alkalommal – most Fantasy témakörben gyűjtünk be műveket. Erre keressük a fiatal alkotókat minden szakágból (zene, színház, irodalom, képzőművészet, fotóművészet…stb), akik részt vennének az eseményen. Ez a projekt is több héten keresztül valósul majd meg. A kiállítás kísérő programjaként, több alkalommal szervezünk performanszokat és egyéb érdekes előadásokat, pl. fiatal színészek, táncosok, énekesek közreműködésével, mely programok szintén a beérkezett művekből (vagy a művek alapján) születnek majd meg.

  • Amennyiben nem vagy szegedi, de szívesen megmutatnád alkotásaid, akkor is keress meg minket!
  • Ha pedig eladásra is felkínálnád a munkádat, erre is lehetőséget biztosítunk.