palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nem vagyunk egyedül kulturális pályázat

Sokan magunkra ismertünk Fogel Frigyes filmjéből, reménnyel teltünk meg, és mindenféle aktivitásba kezdtünk. A Kulturális Kreatív mozgalom Magyarországon megjelent, és teret nyert. Sokan értek el kiváló eredményeket, nagyszerű kezdeményezések indultak el. Voltak, akik egymásra találtak, a legtöbben azonban még mindig egyedül próbálkoznak.

Ha meg akarod mutatni, mire jutottál, milyen ötleteid, gondolataid születtek, itt az alkalom.

A Viktória Faktorok Team és a Family Art Antológiát ad ki, amelyben magyarországi kezdeményezéseket, és kezdeményező arcokat gyűjtjük össze.

Lehetőséget teremtünk a bemutatkozásra, és ezzel arra is, hogy partnereket találj, hogy rátaláljunk egymásra. Azzal, hogy bemutatod elképzeléseidet, megosztod nehézségeidet, küzdelmeidet, reményeidet, másoknak is hitet adsz, és megtalálhatod a partnereidet is, öledbe hullhat a megoldás. Felvázolhatod a számodra, vagy mások számára lehetséges utat.

Pályázók köre: korhatár nélkül, minden magyar ember, állampolgárságtól függetlenül, határon innen és határon túl.

Díjazás:
1 díj: 30.000Ft
2. Díj: 20.000 Ft
3. Díj: 10.000 Ft

Elvárások a művel szemben: Nem elméleti írásokat várunk elsősorban, bár szívesen vennénk az elkötelezett kiállás megnyilvánulásait is, hanem olyan projektek, tevékenységek, elképzelések, tapasztalatok leírását, amelyeket magad valósítottál meg, vagy megvalósításában részt vettél. Olyan gondolatok (és fotók) megosztása a célunk, amely segíthet másoknak tájékozódni, ötleteket adhat a saját életük átalakításához, megváltoztatásához. Ha személyesen is tudsz segítséget nyújtani ebben, feltétlenül közöld elérhetőségedet, honlapod linkjét is, ha van, ezt megjelentetjük az írásod végén, hogy akik keresnek, rád találjanak.

Beadható pályázatok száma: szerzőnként maximum 2 mű

Pályázati megkötés: A beküldött írások csak olyan kéziratok lehetnek, amik eddig még nem jelentek meg nyomtatásban.

Terjedelmi megkötés: maximum 3 oldal (word dokumentum, 12-es Times New Roman betű, A/5-ös oldal, normál sortávolság, sorkizárt)

A pályázatokat elektronikusan kérjük beküldeni az  kk.antologia@gmail.com e-mail címre, a tárgy mezőbe pedig a következő kerüljön: Nem vagyunk egyedül – pályázati mű beküldése

Nevezési díj: nincs

Beadási határidő: 2013. április 20.

Megjelenési hozzájárulás: A megjelenésre elfogadott művek szerzőitől megjelenési hozzájárulást kérünk. A megjelenési hozzájárulással segíted az antológia megjelenését, a befolyt összeg felével a FOGELMÉDIA MUNKÁJÁT TÁMOGATJUK.

3000 Ft/A5-ös oldal.

Minden szerző tiszteletpéldányt kap a nyomtatott kiadásból.

Lehetőség van további példányok rendelésére is 2500 Ft (szerzők számára 2000 Ft)+ postaköltség áron .

Elbírálási határidő: 2013. május 1.

Az antológia tervezett megjelenése: 2013. május 31. A díjakat könyvbemutató keretében adjuk át, amelyre a könyv szerzői számára meghívót küldünk.

Ha van bármilyen kérdésed a pályázattal kapcsolatban, tedd fel: kk.antologia@gmail.com

Forrás: http://familyart.blog.hu/