palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Félperces jelenet képregény pályázat

A Lapoda Multimédia – BioDigit Kft. „Félperces jelenet” címmel pályázatot hirdet. A pályázatban való részvételnek nincsenek feltételei, bármely természetes személy, illetve cég, szervezet részt vehet – akár több pályamunkával is.

Díjazásban a három legjobb pályamunka részesül (tehát összesen 3 díjazott).

Pályázatunk elsődleges célja a tehetségkutatás és tehetséggondozás: a díjazottak közül kiemelkedő munkát benyújtott pályázóval cégünk hosszú távon kíván együttműködni, további megrendelések útján. A pályázat leadásával a pályázó hozzájárul, hogy azt a BioDigit Kft. felhasználja.

A pályázat tárgya: 3-4 képkockából, 4-5 mondatból, frázisból álló képregény, szövegi elemét irodalmi igényű írás alkotja, mely a pályázó saját szellemi terméke. A díjakat a legfrappánsabb, leghumorosabb pályamunkák között osztjuk ki.

A pályázatban leadott képregény képi elemei nem befolyásolják a pályázat sikerességét, a pályamunka leadása képek nélkül, vagy amatőr vázlattal is leadható, ez esetben a pályázatnak tartalmaznia kell a képek körülírását, narratív elemeket (ld. alábbi példánkon). A nyertes pályamunkák szövegelemeit később a grafikusunk által készített képi világba helyezzük majd el. Amennyiben a pályamunkában szereplő képregény grafikusi igényességgel készült és elvárásainknak megfelel, megtartjuk eredeti formájában. (Ez esetben természetesen a képek körülírása sem szükséges.)

A kész pályamunkákat, illetve a pályázattal kapcsolatos kérdéseket a palyazat@biodigit.hu e-mail címre várjuk. Kérjük a pályázókat, hogy munkájukon tüntessék fel nevüket, címüket és elérhetőségüket.

A pályázat leadásának határideje: 2013. június 15.

Eredményhirdetés: 2013. június 30.

Példa:

Grafikus elemeket nem tartalmazó pályamunka esetén:

1. kép: Fiú1 réginek látszó papírtekercset nézeget.

Fiú1: „Ez egy kincses térkép!”

2. kép: Egy fáról lasszó lóg le, a hurok a földön fekszik, éppen Fiú1 útjában. Fiú1 a fától indulva lépeget és a térkép szövegét olvassa:

Fiú1: „Három lépés a fától, állj a lasszóba!”

3.  kép: Fiú1-et a lasszó felrántja a levegőbe, fejjel lefelé himbálózik, a papír kirepül a kezéből.

4. kép: Fiú2 az előtérben, húzza a lasszó szabad végét, a másik végén Fiú1 himbálózik.

Fiú1 (kiabál): „Hol a kincs?”

Fiú2: „Te olyan hülye vagy, hogy ha faj lennél, kihalnál!”