palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a A Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola iwiw-klubjának moderátora” cím elnyerése (PIER-00029)

A Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola (BGSZKI-Debrecen) volt diákjai, barátai, közeli és távoli ismerőseinek közösségének szerveződése 2008. június 27-én kezdődött a www.iwiw.hu honlapon. Nem hivatalos klubként működik jelenleg 5.727 taggal, mely azt jelenti, hogy a zárt közösség formáját jobban képes megvalósítani, mint a nagy nyilvánossággal rendelkező társklubbok. A tagok többsége volt vagy jelenlegi Bethlenes diák.

Jelen pályázat célja, hogy új moderátor(ok) kinevezésével a klub élete felpezsdüljön, felügyelete folyamatosan biztosított legyen melynek köszönhetően naprakész információk, programok, rendezvények legyenek elérhetőek az érdeklődők számára.

Jogi forma
Várjuk volt Bethlenes diákok, jelenleg is a Bethlenben tanuló diákok és olyan magánszemélyek pályázatát, akik bármilyen szerződéses/egyéb kapcsolatban állt vagy áll a Bethlennel (pl. tanár, együttműködő partner stb).

Feltételek:

  1. A pályázó vállalja, hogy a pályázatban megjelölt feladatokat ellenszoltáltatás nélkül, társadalmi munkában fogja végezni
  2. Az adatlap minden kötelezően kitöltendő része ki van töltve.
  3. A pályázatot elektronikus úton nyújtották be a Pályázati Interaktív Elektronikus Rendszer használatával.
  4. A pályázat a benyújtási határidőn belül került benyújtásra.
  5. 1 pályázó maximum 1 db pályázatot nyújthat be.
  6. A pályázatot magyar nyelven nyújtották be.
  7. A benyújtó jogosult a pályázat benyújtására (saját nevében pályázik).

Díjazás:

A legtöbb pontot elérő első 5 fő nyeri el a „BGKSZI iwiw klubjának moderátora” címet. A minimumpontszámot kötelező teljesíteni, egyébként a pályázat nem értékelhető.

Pályázatot kiíró szervezet:

Pályázati Interaktív Elektronikus Rendszer

Kapcsolattartó: Sigulinszki Éva

E-mail cím: sigulinszki@gmail.com

Benyújtás határideje: 2013. május 01. 08:00 – 2013. augusztus 31. 23:59

Teljes felhívási dokumentáció és benyújtás helye: Elektronikus úton – a PIER rendszerén keresztül a http://www.pier.hu honlapon.