palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fenntarthatósági Nap 4 pályázat

Fenntarthatósági Nap 4 pályázat. A három téma: szegénység, víz, felelős kommunikáció. A Fenntarthatósági Nap 4 keretében ismét meghirdetjük pályázatunkat – azonos kategóriák,különböző témák, de mind fenntartható.Mutasd meg, mihez értesz: filmforgatás, fotózás, festés, formatervezés vagy zene? A lényeg, hogy maradj a témánál, ami a fenntarthatóság, és ezen belül alkoss valamit a 3 kategória egyikéről, másikáról vagy mindháromról.

Írj egy dalt, és add elő! Szóljon ez a szegénységről vagy vízről! Bármilyen zeneszámmal indulhatsz, ami a saját szerzeményed. A kategórián belül max. 3 pályamű indítható pályázónként.

Fődíj: 40 óra a Kultúrpart hangstúdiójában
+ 1db T-Mobile iPhone4

Készíts egy 3-5 perces filmet a felelős kommunikáció jegyében, ami a fenntarthatóság fogalmát tudatosítja a nézőkben. A kategórián belül max. 3 pályamű indítható pályázónként.

Fődíj: részvétel a Stáb Filmfactory legközelebbi forgatásán + 1 db T-Mobile iPhone4

Fess, rajzolj, építs, fotózz, tervezz, vagy bármi más, csak légy kreatív… real vagy bitekben a szegénységről vagy a vízről! A lényeg, hogy légy fenntarthatóan kreatív! A kategórián belül szintén max. 3 pályamű indítható pályázónként.

Fődíj: 1 hét betekintés a Kitchen Budapest kreatív műhelyébe
+ 1 db T-Mobile iPhone4

Minden értékelt fenntartható alkotás bemutatásra kerül a Fenntarthatósági Napon, a díjátadó pedig este, a Millenáris Teátrumban tartott Fenntartható afterpartyn lesz.

Zsűritagok:

Pályamunkák leadása – “töltsd fel, küldd be, hozd el!”

2011 Szeptember 5-én 20h-ig: Töltsd fel a pályamunkádat a netre (YouTube, Videa, Flickr…), küldd be a linket, vagy ha nem kell feltölteni, akkor magát a művet a palyazat@fenntarthatonap.hu-ra, és…

Szeptember 24-én pedig: hozd el a 4. Fenntarthatósági Napra, és add le a pályaműved önnön valójában – a részleteket lelevelezzük!

A résztvevők által megszavazott Közönségdíjas pályaművet szintén díjazzuk.

Egyéb kritériumok

A pályázati adatlap kitöltése és beküldése a pályázat benyújtásával egyidejűleg kötelező. Az adatlap a www.fenntarthatonap.hu oldal pályázati kiírás oldaláról letölthető.

Pályázati adatlap (doc)

Pályázati adatlap (pdf)

A szervezők fenntartják a jogot, hogy abban a kategóriában nem osztanak ki fődíjat, amelyben nem érkezik megfelelő minőségű pályamunka.

A pályaművek felett a szervezők nem gyakorolnak tulajdoni jogviszonyt, azokat kereskedelmi forgalomba nem hozzák. A pályázók pályázatuk benyújtásával hozzájárulnak pályaművük megjelentetéséhez, bemutatásához.

A díjak a hatályos Szja törvény 76.§ (5) bekezdése alapján nyilvánosan, bárki számára azonos feltételekkel meghirdetett vetélkedő, verseny nem pénzben kapott díjának minősülnek. A nyeremények szokásos piaci ára (áfa-s) után a versenyt, vetélkedőt szervező fizeti meg az szja-t. A magánszemély nyerteseknek adófizetési kötelezettségük nem keletkezik.

 Forrás: www.fenntarthatonap.hu