palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fényfestészeti pályázat

Álmodd meg a Klastrom fényeit! A pénzjutalommal is járó “FényArtban a Klastrom” fényfestő (mapping) versenyt idén először hirdetjük meg. A verseny a Művészetek Völgye egyik kiemelt attrakciója, melyet tíz napon át, 2020. Július 17. és 26. között, sötétedéstől lehet megtekinteni.

30. Művészetek Völgye témára reflektálva várjuk a taliándörögdi Klastromra készült, az épület architektúrájával, szakralitásával, szellemiségével és hagyományaival harmonizáló audiovizuális mapping alkotásokat. A pályázat többfordulós, és a helyszíni vetítésre maximum 10 alkotást válogat be a zsűri.

A pályázatra egyénileg, vagy csoportosan, amatőrként és cégesen (professzionális) is lehet jelentkezni, de iskolai indulókat is várunk. A 18 éven aluli egyéni indulók írásbeli szülői engedéllyel jelentkezhetnek.

A pályázók a versenyre történő regisztrációjukkor automatikusan elfogadják a verseny kiírásban foglaltakat!

Díjazás:

  1. FényArtban a Klastrom fődíja: bruttó 100 000 Forint
  2. FényArtban a Klastrom 2. hely: bruttó 60 000 Forint
  3. FényArtban a Klastrom 3. hely: bruttó 30 000 Forint

A FényArtban a Klastrom első 10 helyezettjét bemutatjuk a Művészetek Völgye weboldalán és social felületein, munkáikat a fesztivál 10 napja alatt bemutatjuk a látogatóknak a hivatalos program keretein belül.

Jelentkezés: info@muveszetekvolgye.hu

Koncepció benyújtása – Leadási határidő: 2020. Január 31.

Az e-mailes regisztrációt követően a szervezők egy saját tárhelyet biztosítanak a jelentkezőknek.

Kritérium: online regisztráció és mood vagy storyboard leadása. Itt a megvalósítandó alkotás dramaturgiailag fontos jeleneteinek templatere illesztve, állóképekkel történő bemutatása és rövid leírása szükséges, lehetőség szerint a képet kísérő zene hangulatát is bemutatva.

A pályázaton szerepeljen a jelentkező/jelentkező csoport neve, az alkotás.

A regisztrációs felületen lehetőség van mood/zene linkek megadására is.

Visszajelzés a jelentkezőknek: 2020. Március 1.

Leadási határidő: 2020. május 2.

Visszajelzés a jelentkezőknek: 2020. május 12.

Kritérium: az első szakaszon továbbjutott résztvevők bemutatják teljes vetítendő anyagukat HD felbontásban, zenével.

Kész versenyanyag leadása – Leadási határidő: 2020. Június 1.

Az elkészült alkotás teljes felbontású kép- és hanganyagának feltöltése a versenykiírásban szereplő technikai paramétereknek megfelelően.

Sikeres regisztrációt követően minden szükséges információról, majd az egyes fordulók után is e-mailben értesítjük a jelentkezőket. Felmerülő kérdéseket az info@muveszetekvolgye.hu e-mail címre kérjük küldeni.

Fényfestészeti pályázat