palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Focizz és fotózz! pályázat

cultestLőj egy szép gólt és egy jó fotót! Mutasd meg, hogyan focizik vagy szurkol együtt a család és nyerj értékes gyerekkönyv-csomagot vagy akár vébé-labdát! Garantált digitális kifestő- és rejtvényfüzet jár minden nevezőnek:)

Határidő: 2014. augusztus 3.

Szoktatok együtt focizni a családdal? Netán kicsik és nagyok együtt szurkolják végig a meccseket? Készíts fotót gyermekedről vagy az egész családról a tökéletes pillanatban és nevezz, hogy megnyerhesd a legújabb, izgalmas Rúgd be, Pepe! című focis mesekönyvet a Tea Kiadó jóvoltából. Sőt, akár azt a labdát is megnyerheted gyermekednek, amivel a legnagyobbak rúgták a bőrt a vébén.

A fénykép készülhet mobiltelefonnal vagy profi felszereléssel, egy a fontos: mutasd meg a világnak, mit jelent számotokra a foci.

focizz

Nyeremények

Garantált díj minden érvényes nevezőnek: Digitális kifestő- és rejtvényfüzet a Rúgd be, Pepe! című focis mesekönyvhöz kapcsolódóan

Közönségdíj: 15 ezer forintos könyvutalvány, mely levásárolható a Tea Kiadóban

Szakmai díjak

  • I. díj: A 2014-es brazíliai foci VB hivatalos labdája, a Brazuca; 10 ezer forint értékű Lego ajándékcsomag; 15 ezer forintos könyvutalvány, mely levásárolható a Tea Kiadóban
  • II. díj: 10 ezer forint értékű Lego ajándékcsomag; 15 ezer forintos könyvutalvány, mely levásárolható a Tea Kiadóban
  • III. díj: 15 ezer forintos könyvutalvány, mely levásárolható a Tea Kiadóban

Zsűri

  • Mátyás Lara – a Tea Kiadó szerkesztője
  • Zádor György – grafikus
  • Nagy Balázs – fotós

Nevezés és részletek: http://bit.ly/Cultest_Focizz