palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fókuszál az Ifjúság fotópályázat

Szolnok pályázatokA nyári szünidejüket töltő általános-, közép- vagy felsőfokú oktatási intézményekben tanuló  fiatalokat célozza meg az az ifjúsági fotópályázat, amelyet közösen hirdetett meg a mai napon a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata.


A pályázat célja  elsősorban a 10-25  év között fiatalok megszólítása annak érdekében, hogy  a hagyományostól eltérő módon – fényképen keresztül – bemutathassák egyéni látásmódjukat, érvényre juttathassák kreativitásukat és tehetségüket egy meghatározott, ám tág határok között mozgó témában:   „mit tudok vagy mit akarok megmutatni egy kattintással?”.


A pályázat további célja a fiatal korosztály bevonása annak kommunikálásába, hogyan látják saját életüket, hogyan gondolkodnak a Jász-Nagykun-Szolnok megyében  élő fiatalok.

A fotópályázat  két korosztályban került meghirdetésre:
– 10-18 év közötti, valamint
– 19-25 év között korosztályban.

Minden kategória I-V. helyezettje értékes díjazásban részesül. A szakértőkből álló zsűri által kiválasztásra kerülő pályamunkákból kiállítás nyílik  a Megyeházán 2009. augusztus 18-án a megyei közgyűlés ünnepi ülésének napján.

A fotókat  2009.július 15 – augusztus 7. között várják a szervezők.

Bővebb információ megtalálható  a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megújult honlapján a , valamint Szolnok Megyei Jogú Város honlapján.

Letölthető pályázati dokumentumok:

pályázati felhívás
jelentkezési lap