palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Folkloriada 2012

Folkloriada 2012. Kézműves pályázat. A Folklórfesztiválok Magyarországi Szövetsége (CIOFF Hungary) pályázatot hirdet kézművesek számára a CIOFF World Folkloriádán való részvételre. A rendezvény időpontja és helyszíne: 2012. szeptember 31 – október 15. (14 nap kinn tartózkodás)  Anseong, Dél-Korea.  A világfesztivál az UNESCO határozatainak szellemében a kultúrák sokszínűségét kívánja megjeleníteni a résztvevő országok hagyományos népművészeti örökségének bemutatásával.

A 26 tagú táncegyüttes mellett max. 4 kézműves is tagjai lehetnek egy-egy ország kiutazó delegációjának.

Az események között nemzetközi játéknap, nemzeti napok, és még számos esemény várja a látogatókat. (A rendezők 10 millió vendéget várnak)

Feltételek: az árusítás mellett kötelező gyerekfoglalkozás, kommunikáció képes angolnyelvtudás (tolmács nem utazik a csoporttal)

Túlsúly nélkül kivihető csomag: 30 kg/fő (mely tartalmazza az árut és a foglalkozáshoz szükséges anyagokat.)

Az utazási költséget és a magyar delegáció propaganda költségét szövetségünk pályázat útján kívánja biztosítani.

A kézművesek hozzájárulási költsége: 100 ezer Ft. Az ott tartózkodás teljes költségét (szállás, háromszori étkezés, a rendező szerv biztosítja.

A pályázók a rendezvény helyszínrajzát, tervezett programjait megtekinthetik honlapunkon: http://www.cioff.hu/ vagy a www.nesz.hu oldalon.

A jelentkezéssel együtt beküldendő: szakmai önéletrajz, gyermekfoglalkozás tervezete

Jelentkezési határidő:  2012. február 28.

A jelentkezéseket az alábbi címre várjuk: neszfolk@nesz.hu