palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép verseny // pályázat

LED-eket forrasztasz a szabadidődben? Történeteid legszívesebben animációban meséled el? A nyári szünetet szoftverfejlesztéssel töltöd? Akár a honlapok, a mesterséges intelligencia vagy a robotok a te asztalod, ha mindennapi problémákra keresel informatikai megoldásokat és ha 19 éves vagy fiatalabb vagy, itt a helyed! Nevezz a <19 Formáld a világod! versenyre!

19 éves kor alatt* bármilyen digitális alkotással nevezhetsz a versenyre, legyen az animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb, hogy legyen egy kreatív ötleted!

Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre.
Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha 2022. december 31-ig nem töltöd még be a 19. életévedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is.

A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni!

Határidő
2022. október 24. (hétfő) éjfél
Lenne kedved benevezni, de nincs egy jó ötleted? Szeretettel ajánljuk a <19 Formáld a világod! Digitális Műhelyt, ahol fiatalok által összeállított lépésről lépésre követhető projektötleteket találsz számos kategóriára, korcsoportra és nehézségi szintre bontva.

További inspirációért keresd fel a korábbi évek nyerteseinek készített weboldalakat, a videóikat tartalmazó csatornát, lájkold a Facebook oldalunkat vagy kövess minket Instagramon!

Letölthető dokumentum
versenykiírás

*A versenyen magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2022. december 31-ig tizenkilencedik életévüket be nem töltő egyéni pályázók, illetve csapatok vehetnek részt.

DÍJAK
A verseny legjobbjait értékes ösztöndíjakkal és ajándékutalványokkal jutalmazza a zsűri, illetve megállapodás szerint gyakornoki projektet vagy bemutatót vezényelhetnek le partnereinknél.

Terveink szerint minden nyertes részt vehet majd egy nagyszabású kiállításon 2023 januárjában, a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában. Ezen kívül, ha bekerülsz a díjazottak közé, jövőre te lehetsz az egyik szerencsés, aki meglátogathatja a nemzetközi partnereink rendezvényeit és/vagy bemutathatja a nyertes alkotását a külföldi érdeklődők előtt is!

ZSŰRI
Minden évben szakmai zsűri nézi végig az összes pályaművet. Az előző évek során a felkértek között volt médiaművész, programozó, zenész, informatika tanár, animátor, illusztrátor, startup-vezető, illetve korábbi nyertesek is!

Amint beérkeztek a pályaművek, fel fogjuk fedni a 2022-es zsűri összetételét is!

Van, ami még nem érthető?
Keress minket!

Meggyőztünk?
Nevezz!