palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Formázd meg Budapestet!

A Memories of Hungary felhívása pályakezdő alkotók, formatervező művészek részére. Tervezd meg és készítsd el Budapest ’legütősebb’ dizájn ajándéktárgyát és kész terméke(i)d az Urbitális Majális teljes időtartama alatt (május 1-31-ig) felkerül(nek) a Memories of Hungary polcaira! Május hónapban a rendezvény alatt betérő látogatók és vásárlók – mindamellett, hogy meg is vásárolhatják terméked – szavaznak, hogy melyik a legjobb budapesti dizájn-ajándéktárgy! A Memories of Hungary az Urbitális Majális végén a művészek között az első három ‘legtöbb szavazatot gyűjtőnek’ díjakat, míg a szavazók között izgalmas nyereményeket sorsol ki.

Fődíj: A UniqueBudapest élménytúrája

A pályázat célja: Olyan iparművészeknek, formatervező alkotóknak teret adni a magyar ajándéktárgy piacon, akik eredeti, vonzó, mindemellett eladható alkotásokat készítenek magas színvonalon. A vásárlók és a közönség pozitív bírálata alapján pedig a termékek bekerülhetnek a Memories of Hungary üzleteinek állandó kínálatába.

Ki jelentkezhet? Aki úgy érzi, hogy alkotásával büszkén megjelenhet a magyar ajándéktárgy piacon. Aki a leírtak szerint megfelelő módon és időben jelentkezik és elkészíti és beküldi az alkotását.

Mivel jelentkezhet? Olyan saját tervezésű és készítésű tárggyal,

  • mely egyedi, más ajándéküzletben még nem található, nincs forgalomban
  • mely elsősorban Budapestet tükrözi, Budapestre jellemző jegyeket hordoz
  • mely méltán képviseli Budapest, mint a dizájn és kreativitás városát
  • melynek esztétikai és használati értéke egyaránt van
  • mely könnyen csomagolható, útitáskában, bőröndben is elfér

Jelentkezés módja: A jelentkezési lap kitöltése és elküldése a Memories of Hungary részére (2012. április 23-ig az ordog@memoriesofhungary.hu email címre)

A jelentkezéshez a termékről fotó mellékelése (2012. április 23-ig, az ordog@memoriesofhungary.hu email címre)

A Memories of Hungary visszajelzése után a mintatárgy és az értékesítésre szánt készlet üzletbe történő leszállítása (április 27-ig, az V. kerületi, Hercegprímás utca 8 szám alatti üzletbe)

A Memories of Hungary (május 1-31 közötti időszakban) kihelyezi a beküldött mintatárgyat a Hercegprímás utcai üzletben, és amennyiben az alkotó készlettel is rendelkezik, azt bizományosi értékesíti formában tudja befogadni, és május 1-31 közötti időszakban kísérleti jelleggel értékesíti.

A Memories of Hungary úgy tudja befogadni a bizományosi értékesítésre szánt termékekre, hogy a hiavatlos beszállítója az alkotóval vagy képviselőjével bizományosi szerződést köt.

Határidők

A jelentkezési lapok és fotók beküldési határideje: 2012. április 23. hétfő

A dizájntárgyak és készletek (bizományosi értékesítési formában történő) beküldésének határideje: április 27 péntek

Eredményhirdetés és ünnepélyes díjkiosztó: május 31. csütörtök, a Memories of Hungary Bazilika üzletében ( V. kerület, Hercegprímás utca 8.)

A pontos időpontról a későbbiekben küldünk értesítést.

Főnyeremény: A győztesnek (a legtöbb szavazatot kapott formatervezőnek) egy felejthetetlen budapesti élményt kínálunk! A UniqueBudapest interaktív városfelfedező túráján lépésről lépésre fejtheted meg a titkos kódokat barátaiddal, családtagjaiddal együtt (maximum létszám 12 fő). Hogy teljes legyen az élmény, a túra végén a Memories Bisztró vendégei vagytok egy kupica pálinkára, egy frissítő italra és egy Memories kóstolótálra!

További információ

Ördög Ágnes
ordog@memoriesofhungary.hu
06 30 590 0170

Forrás: http://www.memoriesofhungary.hu/