palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

FORT pályázat innovatív ötletek megvalósításának elősegítésére

A FORT nemzetközi projekt keretein belül a  Debreceni Egyetem Tudás- és Technológia Transzfer Iroda pályázatot hirdet innovatív ötletek megvalósításának elősegítésére.

Kiíró:  Debreceni Egyetem Tudás- és Technológia Transzfer Iroda
Határidő:  2012. november 30. (péntek)

A nyertes egy 5000 euró értékű innovációs utalványt kap, amely a megoldás továbbfejlesztését célzó szolgáltatás igénybevételére fordítható.

A pályázatra olyan projektötletekúj megoldások vagy fejlesztés alatt lévő technológiák nevezését várjuk, melyek piaci bevezetését jelentősen elősegítheti a pályázat keretében igénybe vett szolgáltatás.

A pályázat két szakaszból áll: az első szakaszban a pályázók írásban benyújtják pályaművüket, majd egy előzetes kiválasztást követően a második szakaszba továbbjutó pályázók egy nemzetközi zsűri előtt előadás keretében ismertetik terveiket az innováció megvalósítására. Az előadásokra a Debreceni Egyetem Napján, várhatóan 2013. február 1-2. között kerül sor.

Az innovációs utalvány felhasználásának módja
A nyertes a Tudás- és Technológia Transzfer Iroda közvetítésével kapcsolatba lép egy közép-európai K+F+I szolgáltatóval, akitől az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe 5000 euró értékben (a lista nem teljes körű):

  • új termék, prototípus fejlesztése
  • minőségellenőrzés és környezetvédelmi megfelelőség
  • üzleti terv fejlesztés
  • az ötlet, termék vagy üzleti modell elemzése továbbfejlesztés céljából
  • új koncepció kialakítása, megvalósíthatósági tanulmány
  • termék- vagy szolgáltatás-tesztelés
  • tanulmányút
  • coaching
  • technológia transzfer lehetőségek elemzése.

Pályázók köre

A pályázatra kutatóintézetek és kutatásfejlesztéssel foglalkozó mikro-, kis- és középvállalkozások, elsősorban spin-off és start-up cégek jelentkezését várjuk.

Az angol nyelvű jelentkezési lapot PDF formátumban kérjük benyújtani a DE TTI munkatársa, Bene Tamás részére a tbene@unideb.hu e-mail címre.

További felvilágosításért kérjük, keresse munkatársainkat a +36 52 518640 telefonszámon, a tto@unideb.hu e-mail címen vagy közvetlen elérhetőségeinken.

Letölthető dokumentumok:

Jelentkezési lap (angol nyelvű)
Részvételi feltételek
Pályázati felhívás

Forrás: http://detti.unideb.hu/portal/hu/FORT_palyazat