palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Főszerepben a város! művészeti pályázat

Főszerepben a város! A Független Előadóművészeti Szövetség keresi Pécs kreatív polgárait, műhelyeit, zenekarait, bábosait, artistáit, táncosait! Jelentkezz bármivel, amivel szívesen szerepelnél, és vegyél részt egy összművészeti produkcióban egy neves rendező vezetésével, amelynek a bemutatója a Zsolnay Negyedben lesz június 15-én.

 

Kik pályázhatnak? Kreatív ötletgazdák, polgárok, civil szervezetek, zenekarok, itt a lehetőség a bemutatkozásra! Mindenkit várunk, aki kalandra vágyik és fellépne egy előadásban, amelyet maximum egy hét intenzív próbaidőszak előz meg. A fókuszban a közös alkotás létrehozása, az együttműködés áll. Mi adjuk a technikát, a helyszínt, a rendezőt, Te add az ötleteidet és tehetségedet! Benépesítjük a Zsolnay Negyedet az igazi pécsi kultúrával!

A pályázat célja: Szeretnénk, ha idén a POSZT-on nem csupán nézőként vennének részt a pécsiek, hanem aktív résztvevőként alakítanák is azt. Itt nem a kész színházi előadásoké a főszerep, hanem a közös alkotásé. Szeretnénk hagyományt teremteni és minden évben egy másik rendezővel, de mindig a lakossággal egy-egy előadást létrehozni. Pécsiek, számítunk rátok!

A pályázat beadásának módja: A pályázati jelentkezéseket e-mailen várjuk a  posztfeszt@gmail.com címre, a programhoz tartozó fénykép vagy demó anyag csatolásával. Ezek alapján egy alkotói és szervezői team választja ki a szereplőket az előadáshoz. Kövess minket a facebookon is a www.facebook.com/PosztFeszt oldalon, ahol naprakész információkat találsz majd mindig.

Nyeremény: A legjobb előadóknak a 100.000 Ft-os fődíjon kívül számos értékes díjat adunk át.

Letölthető dokumentum

PosztFeszt pályázat

Beadási határidő

A jelentkezési lap benyújtásának határideje: 2012. május 1. 24.00 óra

Kapcsolat:

Katlan Csoport: Rózsavölgyi Barbara, Oláh Judit

tel.: +36 70 419 2831, +36 20 213 7688

e-mail: katlan.csoport@gmail.com