palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fotópályázat 6 érzékre

part12A pArt12 Designer Geléria fotópályázatot hirdet, elsősorban amatőr fotósok részére a Design Hét Budapest 2014 keretében.


A Galéria Design Hét-hez kapcsolódó programsorozata – 6Art Fesztivál – érzékeinkhez, érzékelésünkhöz kapcsolódó élményeinket kíséri végig 2014. október 6. és 11. között, minden nap más-más programot kínálva a látogató közönségnek. A programok között művészeti és kézműves workshopok, bemutatók szerepelnek, minden nap az érzékelés témaköre köré szervezve, napról-napra más oldalról bemutatva az érzékelésre épülő alkotás örömét.

Ennek keretében hirdetjük meg fotópályázatunkat. Olyan fotókat várunk, melyek témája a látás, hallás, szaglás, tapintás, ízlelés vagy a „hatodik érzék” és elsősorban ezek hez kapcsolódó pillanatokat, érzéseket mutatnak be.

A fotósokból, képzőművészekből és a Galéria közösségéhez tartozó alkotókból álló zsűri a nyertes pályázatok kiválasztásánál arra fókuszál majd, hogy olyan élményt jelentő alkotásokat válasszon ki, melyek a technikai megfelelőség és a művészi látásmód mellett elsősorban az érzékelésben rejlő örömöket jelenítik meg leghatásosabban.

Minden kategóriában – látás, hallás, szaglás, tapintás, ízlelés és a „hatodik érzék” – 1-1 nyertest hirdetünk, akinek alkotását bemutatjuk a Design Hét Budapest 2014 keretében nyíló mini tárlatunkon, pArt12 Facebook oldalán és – megállapodás esetén – szeretnénk tovább hasznosítani. A kiállítás október végéig megtekinthető Galériánkban.

Az alkotások esetében feltétel, hogy digitális eszközzel készüljenek és örömmel várunk akár mobiltelefoos alkalmazásokka készített képeket is. Örülnénk, ha „természetes”, jelentős utómunka nélküli munkákat kapnánk.
A kép felbontásának alkalmasnak kell lennie 30 x 40 cm-es nagyítás készítésére.

Elsősorban amatőr alkotók munkáit várjuk, de nem kizárt a profik jelentkezése. Egy pályázó minden kategóriában 1-1 munkával pályázhat.

Az alkotásokat 2014. szeptember 30-ig várjuk a part12@part12.hu e-mail címre.

Kérjük a pályázók az e-mailben adják meg telefon és e-mail elérhetőségüket. A pályázat elküldésével az alkotó elfogadja a pályázati kiírásban foglaltakat.

LINK: www.facebook.com/part12galeria