palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fotópályázat a horgászatról

haltartoKedves Haltartósok! A Haltartó.hu Horgászportál immáron 3. alkalommal hirdeti meg fotópályázatát. Ezúttal rendhagyó újítást vezettünk be, melyet reméljük, hogy szívesen fogadtok. A szokásosak mellett, kibővítjük versenyünket egy új izgalmas témával, így összesen 3 különböző kategória áll fotósaink rendelkezésre, hogy bizonyítsák tehetségüket.

A fotópályázat összdíjazása 130.000,-Ft melyet az alábbi támogatóink biztosítottak.

Kategóriák:

 1. Fogásokról készített képek
 2. Horgászvizekről készített képek
 3. Digitálisan átalakított horgászképek

Egy kategóriában egy felhasználó egy képet küldhet be, majd szakavatott zsűri fogja értékelni a képeket.

A pályázatra a munkákat február 28-ig lehet feltölteni, majd március 15-én hirdetjük ki a zsűri által legjobbnak ítélt fotókat. A közönségdíjra a szavazatokat március 1-től várjuk.

Szabályok:

 • Egy témában csak 1 képet lehet a fotópályázaton indítani, aminek meg kell egyeznie az előírt témával, ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni a pályázatot.
 • A képek minimum 640 x 480 pixel felbontásúnak kell lennie.
 • Pályázaton az első két kategóriába (Fogásokról készített képek, Horgászvizekről készített képek) indított képek csak úgy érvényesek, ha nincsenek manipulálva, tehát semmilyen programmal nincsenek retusálva, tilos vágni és szerkeszteni is. ( Ez alól természetesen mentesül a 3. kategória. )
 • Csak saját készítésű fotóval lehet indulni, az internetről letöltött képpel való indulás, kizárást von maga után.
 • Az állatkínzást és a brutalitást tartalmazó képek nem indulhatnak a pályázaton!
 • Bármilyen jellegű illegalitás észlelése esetén a Haltartó.hu fenntartja a jogot a pályázaton résztvevő kép kizárásához!!!

Nyeremények:
Minden kategória első helyezettjét díjjazzuk!

 • 1. Kategória: YAD Sagato pergetőbot 2.45m 10-30g + TICA Sportera SR6007R orsó
 • 2. Kategória: 16 000 Ft értékű ajándékcsomag Horgász fotópályázat ajándék a Horgász Online Áruház felajánlásával + Xenos DWS orsó
 • 3. Kategória: 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány a Webfishing Center Horgász Webáruház felajánlásával + 1 tekercs Formax IronLine fonott zsinór + 1 db SpinTeam Jr Jerry wobbler
 • Közönségdíj*: Fladen Maxximus IM8 pergetőbot (3m-es 40-80g) + 2 tekercs Trabucco monofil zsinór+ 1 db SpinTeam Jerry wobbler

*Közönségdíj: A három kategóriából a legtöbb pontot szerzett kép. A pontokat a weboldal regisztrált tagjai fogják adni. Fogásokról készített képek: Ebben a kategóriában nem a hal mérete számít, hanem az elkészített kép összhatása. Ha a fenti kritériumoknak nem felel meg a kép, nem tudjuk elfogadni a nevezések között.

Horgászvizekről készített képek:
Értelemszerűen a beküldött képnek érzékeltetnie kell, hogy horgászvízről, horgász környezetről van szó. Ha a fenti kritériumoknak nem felel meg a kép, nem tudjuk elfogadni a nevezések között.

Digitálisan átalakított képek: Ide olyan képeket várunk, amik a horgászat témakörében tartoznak és valamilyen digitális effektet kaptak. Ha a fenti kritériumoknak nem felel meg a kép, nem tudjuk elfogadni a nevezések között.


Bővebb információ és regisztráció: http://haltarto.hu

Forrás: http://haltarto.hu