palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fotópályázat-Termalfurdo.net

termafurdo_palyazatKészítsen képeket fürdőélményeiről – ősszel nyerhet velük! A Termalfurdo.net 2009-ben is fotópályázatot hirdet, amelyre magyarországi termál-, gyógy- vagy élményfürdőben, aquaparkban készült képekkel lehet jelentkezni. Érdemes odakészíteni a fényképezőt a strandcuccok közé, mert lehetséges, hogy ősszel értékes nyereményre váltódnak a nyári élmények.  A jól elkapott pillanatok nyereményre válthatóak!


Ehhez persze arra is szükség van, hogy a képeket portálunk látogatói magas pontszámmal értékeljék. A beküldött képeket októberben szavazásra bocsátjuk, a legnépszerűbb képek beküldői értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak.

Ha tehát még nincsenek fürdős képei, Ön előtt áll még az augusztus, hogy készítsen néhányat.

Milyen képekkel lehet részt venni a fotópályázaton?

Magyarországi termálfürdőben, gyógyfürdőben, élményfürdőben, aquaparkban készült képekkel. Annak, hogy ilyen helyen készültek, lehetőleg ki kell derülni a képekről.

Hogyan lehet beküldeni a képeket?
Hogy pontosak legyünk, a képeket nem beküldeni, hanem feltölteni lehet. Az erre a célra létrehozott oldalon először galériákat lehet létrehozni, majd ezekbe lehet feltölteni a képeket.

Ide kattintva töltheti fel a képeket.

Ki vehet részt a fotópályázaton?
Bárki. Az egyetlen feltétel, hogy a képek feltöltéséhez regisztráció szükséges.
Azon látogatóink képeit is várjuk, akik korábban már részt vettek a fotópályázatunkban, az egyetlen kérésünk, hogy olyan képekkel nevezzenek, amelyekkel eddig nem vettek részta  játékunkban.

Meddig lehet a képeket feltölteni? A képeket 2009. szeptember 19-én, szombaton 14.00 óráig várjuk.

Hogyan dől el, kik lesznek a nyertesek? Azaz hogyan dől el, ki gazdagodhat wellness élményekkel.
A feltöltött KÉPGALÉRIÁKAT 2009. október 1. és 2008. október 31. között szavazásra bocsátjuk. A portál látogatói 1-10 pontot adhatnak azokra a galériákra, amelyek elnyerik a tetszésüket.
A szavazáshoz – ahogy a képek feltöltéséhez is – regisztráció szükséges. Egy felhasználó egy galériára egyszer szavazhat.

Szeretnénk kiemelni, hogy a szavazás nem egy-egy képre, hanem képgalériákra történik majd.

Miért érdemes képeket beküldeni?
A szavazás lezárultakor legtöbb ponttal rendelkező képgalériák nyerik a fotópályázatot.
A többes szám használata nem véletlen. A tervünk az, hogy – az eddigiektől eltérően – nem csak az első helyezett nyer, hanem több díjazott lesz. Ezt indokolja az is, hogy az első helyért mindig erős volt a verseny, de szerkesztőségünk véleménye szerint az első 3-4 helyezett közül bárki megérdemelte volna a győzelmet.
A szándékunk az, hogy az első, második és további díjakat nem fogjuk előre meghatározni, hanem azok közül a helyezések sorrendjében válogathatnak a játékosok. Előreláthatólag az első 3 helyezett kap majd díjat. Közülük egyvalaki biztosan a hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior-ban tölthet majd 2 éjszakát másodmagával. A további nyereményekről augusztus második felében adunk tájékoztatást, de annyit már elárulhatunk, hogy nagy valószínűséggel további wellness hotelekbe szóló utalványokat lehet majd nyerni.

Véleményünk és tapasztalatunk szerint azoknak a galériáknak van esélyük a győzelemre, amelyekben a képek

  • Viccesek, vagy
  • aranyosak, vagy
  • szépek

Illetve ezek tetszőleges kombinációja.

Hány képet lehet feltölteni? Egy felhasználó legfeljebb 3 galériát és galériánként legfeljebb 10 képet tölthet fel.

A célunk az, hogy a fotópályázatot a minőség jellemezze a mennyiség helyett, azaz, hogy a beküldőket arra ösztönözzük,  hogy válogassanak a képeik között.
Meggyőződésünk azonban, hogy ez találkozik a fotópályázat résztvevőinek érdekeivel, hiszen – ahogy feljebb írtuk – a szavazás galériákra történik majd.

  • Érdemes tehát jól kiválogatni a képeket, hiszen néhány kiváló kép mellé társuló kevésbé jó képek ronthatják a galéria összhatását.
  • Az eddigi szavazások azt példázzák, hogy voltak olyan beküldők, akik küldtek be kiváló képeket. Ezek mellé sok esetben egy-egy galérián belül gyengébb minőségűek is párosultak, vagy a sok hasonló kép unalmassá vált, így viszonylag kevés szavazatot kaptak. Míg azok, akik kevesebb, de viszonylag jó képet küldtek, előkelő helyen végeztek.

Milyen képeket NEM fogadunk el?

  • Amelyek NEM magyarországi termálfürdőben, gyógyfürdőben élményfürdőben, aquaparkban készültek, vagy ez nem derül ki valamilyen módon a képről.
  • NEM fogadunk el élővizek partján, pl. balatoni strandon készült felvételeket sem.
  • Amelyek közízlést, közerkölcsöt sértenek vagy közlésük valamilyen oknál fogva törvénybe ütközik
  • Amelyek a fürdők honlapjáról, illetve más honlapokról származnak.
  • Amelyek a Termalfurdo.net 2006-os vagy 2008-as fotópályázatában már szerepeltek.

Összefoglalva: Önnek nincs más dolga, mint néhány jó képet készíteni egy vagy több magyarországi termál-, gyógy-, vagy élményfürdőben, aquaparkban – vagy a már meglévőkből válogatni – azokat a megadott oldalon keresztül feltölteni. Amennyiben a portál látogatói úgy gondolják, hogy a beküldött képgalériák közül az Öné a legjobbak között van, és ezt  pontokkal kifejezésre is jutattják, Öné lesz a nyeremények egyike.

Kattintson ide, és töltse fel képeit!

Forrás: termalfurdo.net