palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fotózz egy pulcsiért!

Méta pályázatKattints, ha van egy jó ötleted! Mutasd meg a világnak, mit súg neked a Senior és a Méta. Készíts képet meglévő Senior vagy Méta ruhádról. Lehet vicces, kifejező, megbotránkoztató, de mindenképpen egyedi témában vagy helyzetben ábrázold a tréning felsődet. Nem feltétlenül kell profi képet készítened, lényeg a kreativitás, de azért legyen egyértelmű és értelmezhető.

Most megmutathatod titkolt vagy nyilvánvaló tehetséged! A legjobb képeket egy limitált szériájú sötétkék-fekete Senior felsővel jutalmazzuk, melyből csupán 3 darab készült.

A beküldött képeknek galériát nyitunk a facebook oldalunkon.

Határidő: 2011. március 31.

Formátum: jpg, max.1Mb

A képeket a hello(kukac)seme(pont)hu e-mail címre küldheted. Ne felejtsd el megadni elérhetőségeidet (név, telefonszám, e-mail cím), hogy értesíteni tudjunk!

A képek stílusa és témája nincs megkötve.

A JÁTÉK SZABÁLYAI

A játék szervezője: SeMe Original Kft. Cím: 1327 Budapest, Pf: 11. a továbbiakban, Szervező

Részvételi szabályzat

A játék menete:

Mindenki Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy  részt vehet a játékban, aki:

 1. A www.seme.hu honlapon megjelenő információk birtokában annak szellemiségét megtartva küldi be pályázatát.
 2. A pályázati anyagot elektronikusan küldi át a hello(kukac)seme(pont)hu e-mail címre.
 3. Az e-mailnek tartalmaznia kell az alábbi kötelező elemeket az érvényes pályázás érdekében:
 4. Pályázó teljes neve, neme, kora, címe, e-mail címe, telefonszáma.
 5. A pályázati anyag hiánytalan elküldése esetén bekerül az aktív pályázók közé.
 6. A pályázatot a SeMe Original Kft értékeli
 7. Az utolsó pályázati anyagot 2011. március 31-én 23 óra 59 perc 59 másodperckor fogadjuk be.
 8. Egy pályázó legfeljebb 10 fényképpel nevezhet. Korábban máshol még nem megjelent képeket fogadunk el. Tilos más személy fotójának,  vagy korábban már bármilyen módon megjelent képének beküldése.
 9. A nyereményjátékra leadott fényképek témája: kreatív, egyedi, megdöbbentő vagy vicces megjelenítése a Senior® vagy Méta® szabadidő ruháknak. A képek stílusa nem szempont.
 10. Kifejezetten a megjelenés, az ötlet és az összhatás számít.

Formai és technikai követelmények:

Képfile technikai feltételek:

 • filetípus: JPEG
 • minimális méret: 1 Megapixel

Eredményhirdetés: a beküldött képek kiválasztása: 2011. április 3. A beküldött fényképekből egy galériát hozunk létre facebook oldalunkon, amelyen mindenki megnézheti a pályázók ötleteit.

Az első három helyezett ezen felül a kiírásban szereplő díjban részesül, (minőségi) sorrend felállítása nélkül. Mindhárom nyertes azonos szintet képvisel, díjazásuk is egyenértékű.

A nyeremények:

1db, a nyertes által megadott méretben, egyedileg gyártott sötétkék-fekete szabadidő felső, színes, hímzett Senior logóval. Az ajándékok másik személy részére átruházhatóak, de készpénzre nem válthatók. Cserejog nincsen.  Az átvétel előre egyeztetett időpontban és módon történik.

Amennyiben a pályázat leadásakor megadott adatok hiányosak, a Szervező jogosult a személyt kizárni a versenyből.

Amennyiben a nyertes/nyertesek megadott címe nem elérhető, vagy nyereményüket nem veszik át 30 napon belül, akkor a díjat automatikusan másnak ítéli meg a Szervező.  A SeMe Original Kft fenntartja a jogot, hogy amennyiben csalást észlel, a versenyzőt kizárja a versenyből. Csalásnak minősül minden, ami a versenyfeltételekkel ellentétes.
Nyertesek nyilvánosságra hozatala, nyeremények átvétele: a nyerteseket a megadott elérhetőségen értesítjük az értékelést követően.

Az eredmény nyilvánosságra hozatalának időpontja: 2011. április 7.

Szervező minden résztvevő pályázót értesít a döntésről.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertesek nevét, fotóját. A nyertesek hozzájárulnak ahhoz, hogy a nevük és lakóhelyük közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.
A játék nyertesei a pályázaton való részvételével hozzájárulnak nevük és fényképük nyilvánosságra hozatalához, a fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja nyomtatott formában, illetve az interneten.

Adatkezelés: a játék során az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez.
A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a játék során átadott névre és e-mail címre a későbbiek során a Szervező hírlevelet küldjön ki, amelyekről később bármikor leiratkozhat.

Jogi nyilatkozat: jelentkezők igazolják, hogy beleegyezésüket adták a képeken történő szerepléshez, annak elkészítéséhez és a Szervező általi felhasználáshoz kommunikációs célokra is. Továbbá kijelentik, hogy a Szervezőt nem terheli semmilyen további felelősség a beküldött képek felhasználásával kapcsolatban. A Pályázó szavatolja a jelen nyilatkozat alapján létrehozott fotókra vonatkozó vagyoni szerzői jogokat illetően, hogy azok felett korlátlan rendelkezésre jogosult, és jelen dokumentum elfogadásával beleegyezik a fotók felhasználásába.

Vegyes rendelkezések: a pályázaton való részvétel a hivatalos szabályzat automatikus elfogadását jelenti, amelyet a pályázók megtekinthetnek interneten, a www.seme.hu oldalon.

A Szervező a nyereményjátékkal és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat. A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal. A nyereményigény elévül az adott nyeremény sorsolásától számított 30 nap után. A Szervező csupán a hivatalos játékszabályban definiált ajándéktárgyak átadására kötelezhető.

Ha a pályázó a 18. életévét még nem töltötte be és/vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt – elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt – jogosult. 14 év alatti, illetve cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére, illetve a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a Szervező a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeit térítésmentesen használja.