palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fotózz! Filmezz! Tervezz! Fotó-, Grafika- és Rövidfilm Verseny

VII. Háromszéki Ifjúsági Fotó-, Grafika- és Rövidfilm Verseny. Fotózol, rövidfilmeket készítesz vagy jártas vagy a számítógépes grafikában? Szeretnél egy alkotói közösség tagja lenni? Akkor jelentkezz munkáiddal augusztus utolsó napjáig és legyél te a sepsiszentgyörgyi ArtLAB Audio-Vizuális Művészeti Hétvége egyik kiállító művésze!
Az Erdélyi Magyar Ifjak háromszéki szervezete szeptember közepén szervezi meg első művészeti alkotótáborát, melynek előzményeként szolgál a hat éves múltra visszatekintő Háromszéki Ifjúsági Fotó- és Rövidfilm Verseny -újabban Fotózz!Filmezz!Tervezz!- ahova idén is kreatív alkotók jelentkezését várjuk. Válassz egy vagy több neked tetsző kategóriát és vegyél részt teljes ellátással előadásokon és workshopokon, szakértők vezetésével. A legjobb munkák bemutatásra kerülnek egy szabadtéri kiállítás formájában, a legkreatívabb alkotókat pedig méltó jutalomban részesítjük.
A verseny hasonlóan a tavalyi évhez három kategóriában zajlik: film, fotó és grafika. Minden kategóriának külön-külön feltételei vannak, de a téma ugyanaz: 1 perc/ 60 másodperc. A többi már a képzeleted és türelmed játéka.
Mit kell tenned? 
  • Fotózz! – Küldj be egy vagy több három képből álló sorozatfotót a megadott témában!
  • Filmezz! – Várunk 1 és 2 perc közötti hosszúságú rövidfilmeket, animációkat és stop motion felvételetet.
  • Tervezz! – Szeretsz plakátokat tervezni? Legyen tied a legjobb poszter városunk terén!
A részletekért kérünk olvasd el a Részvételi szabályzatot!
Letölthető dokumentumok

jelentkezesi_lap_FFT

szabalyzat_FFT

A verseny beadási határideje: 2012. augusztus 31.

Nem tetszenek a fentiek? Ne aggódj, mi mindenre nyitottak vagyunk! Küldd el egy falfirkád tervét és mi teret biztosítunk ahhoz, hogy kivitelezni is tudd majd. Élvezd a nyári forróságot, majd augusztus utolsó napjáig küldd be nekünk ötleteidet, alkotásaidat a fotoverseny@yahoo.com címre, mellékletként csatolva a kitöltött jelentkezési lapot.
Ne töprengj sokat! Az idő rohan „és nincs ellene orvosság a kertben”!