palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Freshhh2013 pályázat egyetemistáknak

A mai naptól lehet regisztrálni a MOL-csoport Freshhh2013 elnevezésű, egyetemistáknak szóló nemzetközi online versenyére. Az idén hetedik alkalommal kiírt verseny a legtehetségesebb diákoknak ad lehetőséget arra, hogy csapatmunkában mutassák meg tudásukat vagy biztosítsák azonnali bejutásukat a MOL-csoport Growww2013 frissdiplomás gyakornoki programjának kiválasztási folyamatába. A legjobb csapatokat összesen 20 000 euróval díjazzák majd.

A Freshhh verseny három szakaszból áll.

  1. Az első, online fordulóban a csapatoknak komoly szakmai ismereteket, stratégiai gondolkodást és gyakorlati döntéseket kívánó feladatokat kell megoldaniuk.
  2. Ezt követően az elődöntőbe bejutott közel 40 csapat egy stratégiai online üzleti játékban vesz majd részt.
  3. A legjobb 10 csapat pedig májusban, a budapesti döntőn a MOL-csoport vezetése előtt bizonyítja majd rátermettségét és tudását.

„A Freshhh vetélkedő a MOL-csoport HR startégiájának fontos eleme, amelyben különös hangsúlyt kap a diverzitás és a tehetségek vonzása és beazonosítása a vállalat számára.

A verseny célja, hogy a fiatal generációkat minél hamarabb elkötelezze a természettudományok iránt, és vonzóvá tegye az olaj- ás gázipart, illetve megismertesse velük a MOL-csoport átfogó nemzetközi tevékenységét”.

Az egyetemi és/vagy főiskolai hallgatókból álló háromtagú csapatok a www.freshhh.net oldalon jelentkezhetnek.

2013 március 17-ig lehet regisztrálni, az online szakasz pedig március 18-án kezdődik.

A 2007 óta minden évben meghirdetett versenyen eddig közel 70 ország 200, nemzetközi hírű egyetemének több mint 8000 diákja vett részt.

A Freshhh vetélkedő mellett a MOL-csoport idén is elindítja friss diplomásoknak szóló Growww programját, hogy minél több fiatal és ambiciózus tehetséget vonzzon a vállalathoz. A Growww program kezdete óta több mint 1100 frissdiplomás – a teljes állomány 3 százaléka – csatlakozott a MOL-csoporthoz, és azóta is dolgozik Magyarországon, Horvátországban, Szlovákiában, Olaszországban, Romániában, Pakisztánban, Csehországban, Lengyelországban és Irakban.

Bővebben: http://www.freshhh.net/