palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fundamenta – Amadeus PLAKÁTPÁLYÁZAT Budapest 2013

Az Amadeus Művészeti Alapítvány egyfordulós pályázatot hirdet az MKE alkalmazott grafika szakon tanulmányait folytató egyetemi hallgatók részére.

  • a 2013/2014-es tanévre szóló Fundamenta – Amadeus Alkotói Ösztöndíj Budapest 2013 pályázati plakát [70×100 cm és 70×50 cm méretben-színes mutációban], valamint
  • a pályázati kiállításra és a díjátadási rendezvényre szóló meghívó [LA4 méretben] elkészítésére.

A pályamunkákon fel kell tüntetni a támogatók (Amadeus Művészeti Alapítvány, Fundamenta-Lakáskassza Zrt., ECOVIS BUDAPEST és MKE) logóját és cégnevét, illetve a plakát és a meghívó pontos szövegét. A megjelenítendő logók és a szöveg a kiírás alatt lévő linken keresztül letölthetőek. A tervező nevének feltüntetése nem kötelező, de megengedett.

A nyertes pályamunka nyomdai kivitelezésre, és felhasználásra kerül az Alkotói Ösztöndíj és a kapcsolódó kiállítás valamint díjátadó rendezvény lebonyolításának keretén belül. A nyertes pályázó együttműködik az Alapítvánnyal a nyomdai kivitelezés lebonyolításában is. A nyertes pályamunkát digitális nyomdai kivitelezésre alkalmas módon (1:1 méret, 300 dpi felbontásban, RGB vagy CMYK; TIF kiterjesztésben illetve egyéb képi pdf, jpg formátumban) kell a nyomdának átadni.

  • Pályázni kizárólag elektronikus úton az Amadeus Művészeti Alapítvány pályázati oldalán lehet.
  • A pályázat csak akkor lesz érvényes, ha a pályázó a pályázati feltételeket elfogadja.

A pályázat díja: 80.000,- Forintos egyszeri ösztöndíj, mely az Alkotói Ösztöndíj  díjátadó rendezvényének keretén belül kerül átadásra. A nyertes pályamunka tekintetében a díj átadásával az alapítvány a jövőre nézve korlátlan és ingyenes felhasználói jogokat szerez.

Beadási határidő: 2013. március 25.

Letölthető dokumentumok

A pályázat eredményét az alapítvány kuratóriuma az alapítvány honlapján [www.amadeusalapivany.hu] 2013. március 27-én teszi közzé.

Forrás: www.amadeusalapitvany.hu