palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Galambom irodalmi pályázat

galambirodalmiA gyomaendrődi  243.számú Galamb –  és Kisállattenyésztő Egyesület és a Fenntartható Térségért Alapítvány közös kiírása. Olyan történeteket – meséket, verseket – várunk, melyekben galamb(ok) szerepel(nek), illetve galamb(ok)ról szól(nak).

Az írásokat a következő címre várjuk: galambom2015@yahoo.com

Pályázati feltételek:

  • A levél tárgyaként: „Galambom” irodalmi pályázat és a beküldött pályamunka műfaja szerepeljen (mese, vers).
  • Békés megyei alkotók munkáit várjuk.
  • A fájl elnevezése a beküldött alkotás címe és az alkotó jeligéje legyen.
  • Az irodalmi alkotás mellé kérjük csatolni a következő adatokat: alkotó neve, jeligéje, életkora, postai értesítési címe, gyermek esetén szülő telefonszáma, e-mail címe, iskolája, felkészítő tanára, az alkotás címe és műfaja.
  • Word formátumban.

A terjedelem maximum 5.000 leütés lehet. Amennyiben ennél mégis nagyobb a terjedelem, akkor a nevezés nem lesz érvényes. A zsűri döntésén múlik, ha ennek ellenére mégis érdemesnek találja az írást, így kivételes esetben értékelheti azt.

A legjobb alkotásokat a  és a későbbiekben egy „Galambom” című kiadvány formájában kívánjuk közzétenni, ezért kérjük, a beküldéssel együtt nyilatkozzon arról, hogy a megjelenésekhez hozzájárul-e. Ezt a következő mondat leírásával teheti meg: „A megjelenéshez hozzájárulok / nem járulok hozzá.

 

Beküldési határidő: 2015. szeptember 21.

Kategóriák:

  • I. gyermek vers, mese ( 9- 13 éves)
  • II. ifjúsági vers, mese ( 14 – 21 éves )
  • II. felnőtt vers, mese

A nyertes pályázóknak kategóriánként 4.000 Ft értékű, Békés megye termelői által készített kézműves, helyi terméket és könyveket ajándékozunk. A nyerteseket e-mailben értesítjük. A díjakat postán küldjük el vagy személyes megkeresés útján adjuk át.

Az értékelésben Teleki – Szávai Krisztina magyar nyelv és irodalom szakos tanár segít nekünk.

A pályázat kiírója fenntartja annak jogát, hogy a beküldött műveket a Galambom facebook csoportban és saját felületein, kiadványaiban közzétegye a szerző megjelölésével.

https://www.facebook.com/pages/Galambom/819029348183369?fref=ts

A díjak személyesen is átvehetőek az ünnepélyes megnyitón és eredményhirdetésen 2015. szeptember 26-án, 10 órakor Gyomaendrődön, a ”Galamb fajtabemutató és kiállítás” rendezvény keretében.

A rendezvény helyszíne: Gyomaendrődi Gazdakör Székháza (Gyomaendrőd, Mirhóháti utca 11.)

Az alábbi QR-kód segítségével a pályázat eseményeit is nyomon követheti, a facebook oldalunkon.