palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Videópályázat a lelki egészségről

rehab“Zseniális őrültek és őrületes zsenik  találkozása a Lelki Egészség Világnapján” – videopályázat a lelki egészségről.

MIT? készíts egy maximum egy perces videót.

MIÉRT? Tudtad, hogy szinte minden magyar családban előfordul  mentális zavar, alkohol vagy drogfüggőség? Sokan kérnénk segítséget, de hamar megtanuljuk, hogy ez a téma tabu. Pedig sok zseniális ember is küzdött pszichiátriai problémákkal. Itt is találsz erről sok információt.

Mire inspirál téged Van Gogh, Csontváry, John Nash vagy éppen Curt Cobain munkássága?

TE elég bátor vagy, hogy szembeszállj ezzel a tabuval?

A videókat a beérkezés sorrendjében a Rehab Critical Mass hivatalos Facebook-oldalán tesszük közzé. A beküldött videók közül az öt legjobbat szakemberekből álló zsűri választja ki, és díjazzuk a Facebook-oldalunkon legtöbb lájkot szerző alkotást is. Ez a hat film fog szerepelni a lelki egészség világnapja alkalmából szervezett MentálRehab rendezvényen.

MIKOR? 2015. október 1., csütörtök 12:00 óráig várjuk a videó pályaművek beérkezését.

rehab videopalyazat

HOGYAN? A téma kidolgozásában nincsenek kötöttségek: egyaránt várjuk a konkrét vagy átvitt értelmű, egyéni látásmódú videókat. Szabadon dönthetsz a használt technikáról is; dolgozhatsz csapatban vagy egyedül.

HOVÁ? Videódat óriásfájl küldő szolgáltatással (pl. www.toldacuccot.hu) juttasd el azinfo@rehabcriticalmass.hu címre, az üzenetben tüntesd fel a neved, életkorod, a filmed címét, telefonszámodat és az e-mail címedet.

Eredményhirdetés és a nyertes alkotások bemutatása: 2015. október 9-én, 19:00-21:00-ig. Ébredések Alapítvány 1089 Budapest Kálvária tér 5.

Az eredményhirdetést megelőzően 17:00-tól ugyanezen a helyszínen izgalmas programokkal várunk benneteket.