palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Gepnarancs.hu cikkíró verseny

gepnarancs.hu cikkíróversenyA pályázat célja, hogy olyan szerzőtársakat (szerzőket és szerkesztőket, rovatvezetőket) találjunk, akik örömmel részt vennének a Gépnarancs oldal elindításában, és hosszabb távon dolgoznának velünk. Ha szeretnéd megmutatni a tehetséged, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad.

A gepnarancs.hu versenyén bárki részt vehet, kizárólag saját maga által írt, máshol még nem megjelent, magyar nyelvű írásokkal.

Havonta minimum 10 írást várunk, a legjobb cikkírót a Facebook-lájkok száma határozza meg. Így minél több írással indulsz, annál több esélyed van nyerni. A legnépszerűbb szerzőket egy iPad 2-vel és Amazon Kindle e-book olvasókkal jutalmazzuk.

A verseny menete

  • Havonta írj minimum 10, legalább 1500 karakter hosszúságú cikket szeptember 1-ig, amely illik az oldalon tárgyalt témák közé (tehát, lényegében bármiről, ami nem aktuálpolitika).
  • A beküldött írásokat a szerkesztők folyamatosan olvassák és ellenőrzik, a megfelelő színvonalúnak ítélt cikkeket pedig 24 órán belül közzéteszik.
  • Ügyelj a minőségre, a közvetlen stílusra, hogy minél több látogatónak tetszenek az írásaid.
  • Tégy meg mindent, hogy minél több emberhez eljusson. (Posztold a Facebook-faladon, küldd el az ismerőseidnek, stb.)
  • Július és augusztus első munkanapján részeredményt hirdetünk.
  • Szeptember első munkanapján végeredményt hirdetünk.
  • A nyerteseket e-mailben értesítjük. Neveket csak a nyertesek engedélyével hozunk nyilvánosságra.

Díjazás

Fődíj: 1db Apple iPad 2Eredmény hirdetés: 2011 szeptember 1.

Amennyiben a verseny időtartama alatt nem érkezik legalább 90, a szerkesztők által közzétett cikk, úgy ez a nyeremény nem kerül kiosztásra.

Havi nyeremény: 2db Amazon Kindle 3 WIFI Ebook ReaderEredmény hirdetés: 2011 július 1. és augusztus 1.

Amennyiben az adott hónapban nem érkezik legalább 30, a szerkesztők által közzétett cikk, úgy ez a nyeremény nem kerül kiosztásra.

Bővebben: http://www.gepnarancs.hu/