palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mondd el a szemeiddel! fotópályázat

ciba_fotópályázatA pályázat célja annak bemutatása, hogy a látáskorrekcióra szoruló fiatalok is érvényre tudják juttatni szemük természetes szépségét a kontaktlencse segítségével: A „Mondd el a szemeiddel” téma keretein belül a gondolatvilágot és érzelemgazdagságot a fotográfia eszközeivel kell megörökíteniük. A fotók középpontjában a szemek kell, hogy álljanak. Minden érzelem, történet vagy pillanat kifejezése a szemeken keresztül kell, hogy történjen. A pályamunkák a fotográfiai műfajok széles skáláján mozoghatnak műfaji és tartalmi megkötés nélkül.

A pályázat beküldési határideje: 2011. július 31.

Technikai feltételek

Helyszín: a pályázati anyagok beadása a CIBA Vision www.facebook.com/monddelaszemeiddel oldalára való feltöltésével történik.

Feltöltés kezdete: 2011. május 30. 00.00 óra

Feltöltési határidő: 2011. július 31. 24.00 óra

A pályaművek kizárólag a fentebb említett módon adhatók be.

A zsűrizés az oldalra feltöltött fotók lájkolásával, közönségszavazás alapján történik.

A pályázó csak saját magáról készült fotókkal pályázhat.
A pályázó 2 fotóból álló pályaművet kell, hogy beadjon: 1) önmagáról készült korábbi fotó, amin szemüvegben látható. 2) önmagáról készült pályázati fotó, ahol kontaktlencse használatának segítségével „mondja el szemeivel” üzenetét.

A pályázati anyagok formai és technikai követelményei

Képfile technikai feltételei:

File-típus: JPEG, 300 dpi

A megadott paraméterektől eltérő digitális anyagokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályázók a képekhez tartozó címet és a képaláírást a képek feltöltésekor adják meg. Kérjük a pályázókat, hogy a pályázati fotó mellé csatoljanak egy-egy rövid leírást, amely elmagyarázza, hogyan kapcsolódik a fotó a pályázati kiíráshoz.

A file-nevek nem tartalmazhatnak szóközt, alulvonást, egyéb speciális karaktert!

A pályázó hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevének a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

Letölthető dokumentumok

palyazati-kiiras_0531

fotoverseny_sajto_0531

Díjak

  • 1 db I. díj – Apple Ipad2
  • 1 db II díj – Apple IpodTouch

Továbbá 500 db jelképes különdíj

Az I. és II. dijakat azok között sorsoljuk ki, akik pályázatukra a kampány ideje alatt a legtöbb lájkot kapják, emellett legalább 2 doboz DAILIES AquaComfort Plus 30 db-os kiszerelésű kontaktlencsét vásárolnak és a vásárlást igazoló nyugtát be tudják mutatni.