palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

GINOP-3.1.6-20 – Digitális élményközpontok hálózatának továbbfejlesztése és központi minőségbiztosítása

A „Digitális élményközpontok hálózatának továbbfejlesztése és központi minőségbiztosítása” című (GINOP-3.1.6-20 kódszámú) felhívás célja a felnőtt lakosság körében az informatikai képzettséggel, kompetenciákkal rendelkező munkavállalók számának növelése, a digitális alapkompetenciák fejlesztése, az informatikai szektorban érdekelt vállalkozások és képző szervezetek közötti együttműködések bővítése.

A Támogató a cél elérését a Kormány a programot lebonyolító szervezetekkel, vagyis a kormányhatározatban nevesített, piaci érdekeltségektől mentes, a vállalati, piaci környezet által nem befolyásolt, ezáltal független állami szervezettel (projektgazda), illetve a megvalósításban közreműködő szervezetekkel (konzorciumi partner) tervezi megvalósítani.

A támogatás mértéke, összege
a) Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: maximum 4,5 milliárd Ft.
b) A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 100%-a.

A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 1 db.

Pályázók köre

Jelen kiemelt projekt felhívás keretében az alábbi szervezet nyújthatja be projektjavaslatát:

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési keretének megállapításáról szóló 1006/2016. (I. 18.) Korm. határozat 2. sz. mellékletében a GINOP-3.1.6-20 konstrukciónál nevesített támogatást igénylő szervezetek:
● Digitális Jólét Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (konzorciumvezető)
● Széchenyi István Egyetem
Jelen felhívás keretében a támogatási kérelem benyújtására konzorciumi formában van lehetőség. A projekt kapcsán külön gazdasági társaság létrehozására a projektgazda nem kötelezett.

Letölthető dokumentum

GINOP-3.1.6-20_Felhivas-1

A támogatási kérelem benyújtása 2021.02.02. 9:00 órától 2021.03.11. 12:00 óráig lehetséges.