palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Goodyear Biztonságos Óvoda program

Ingyenes láthatósággi mellényekkel indul a tanév a Goodyear Biztonságos Óvoda programban. 20 gyerek és 2 felnőtt láthatósági mellény várja a programra leggyorsabban feliratkozó 72 óvodát. A korábbi években csatlakozó óvodák rajzverseny keretében pályázhatnak további mellényekre.

 Láthatósági mellényekkel, izgalmas rajzverseny-vetélkedővel indul a tanév a Biztonságos Óvoda programban résztvevő 400 óvodának.

A Biztonságos Óvoda program által a Goodyear Dunlop vállalat minden évben 200 óvoda számára biztosít térítésmentesen 20 gyerek-  és 2 felnőtt láthatósági mellényt. A Magyarországon három éve futó programhoz minden évben 200 új óvoda csatlakozhat, az idei jelentkezés lezártáig a szervezők várják az újabb óvodák jelentkezését! Azok az óvodák, amelyek legfürgébben regisztrálnak a www.biztonsagosovoda.hu oldalon, még idén ősszel megkapják a láthatósági mellényeket!

Goodyear Dunlop Tires, a világ egyik vezető abroncsgyártójaként fontosnak tartja a közúti forgalomban résztvevők biztonságának folyamatos növelését. Az óvodások biztonságán pedig jelentősen már egy láthatósági mellény is jelentősen javíthat, hiszen akár 227 méterrel távolabbról is észre lehet venni a láthatósági mellény viselőjét.

A program tevékenységét a www.facebook.com/biztonsagosovoda és a www.biztonsagosovoda.hu oldalakon követhetik nyomon az óvodák, és regisztrálni is ez utóbbin lehet.

A Goodyear

A Goodyear a világ egyik legnagyobb abroncsgyártó vállalata. Megközelítőleg 70 000 embert foglalkoztat, és termékeit a világ 22 országában, 56 üzemben gyártja. Az Ohio állambeli, akroni és a luxemburgi, Colmar-Berg-i kutatóközpontjainak célja, hogy olyan, csúcstechnológiát képviselő termékeket és szolgáltatásokat hozzanak létre, amelyek technológiai és teljesítménybeli mérceként szolgálnak az abroncsiparban.