palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat hangfelvétel készítésére

Az Utopia Stúdió a 20 éves jubileumára, és a nagy érdeklődésre való tekintettel új pályázatot ír ki. Az új pályázat kifejezetten rock zenekarok számára kíván hangfelvételi lehetőséget biztosítani. Olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik saját szerzeményekkel, határozott zenei és szövegvilágbeli elképzelésekkel rendelkeznek, valamint kellő motivációval a saját terveik megvalósítására.

A pályázat céljaKiadott albummal még nem rendelkező zenekarok első anyagának részfinanszírozása. A támogatással bemutatkozási lehetőséget kívánunk biztosítani fiatal, értékteremtő zenekarok, zenészek részére, és ezáltal hozzájárulni a magyar könnyűzenei élet frissítéséhez, a zenei paletta színesedéséhez, valamint ellensúlyozni a média által preferált tehetségkutató műsorok térhódítását.

Pályázat mértéke: A támogatási összeg a teljes megvalósítási költség akár 60%-át fedezheti, tehát a pályázóknak önrésszel kell rendelkezniük.

Pályázat határideje: 2012. október 15.

Pályázatok elbírálása: 

A beérkező pályázatokat az Utopia Stúdió szakmai csapata bírálja el. Döntésünkről minden jelentkezőt értesítünk.

Jelentkezés: 

http://www.utopiastudio.hu honlapon a pályázat címszó alatt. Kattints ide, és töltsd le a pályázati adatlapot PDF formátumban. Töltsd ki, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt (próbatermi, otthoni…stb) MP3 formátumban, és küld el a palyazat@utopiastudio.hu email címre.

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a +36-30 -328-1749–es vagy a +36-70-773-2500-as telefonszámokon kérhető.

Bővebben: http://www.utopiastudio.hu