palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

GOOGLE GROUND elméleti és gyakorlati AdWords képzés diákoknak

A GROUND a Google új tehetséggondozó programja, mely a Forum Corvinummal és a Google Minősített Partnereivel együttműködésben az online marketing szakma iránt érdeklődő tehetséges egyetemi diákoknak biztosít elméleti és gyakorlati AdWords képzést.

 

A program lényege, hogy a Google által nyújtott elméleti, valamint a Google Minősített Partnerei által biztosított gyakorlati képzés során a diákok elsajátítsák a Google AdWords rejtelmeit, majd ezt követően segítsék a magyar intézmények, non-profit szervezetek és start-up cégek AdWords kampányainak kezelését, optimalizálását. A GROUND ezáltal lehetővé teszi mind a diákok szakmai fejlődését, mind pedig az induló cégek, intézmények és non-profit szervezetek online jelenlétének erősítését.

Jelentkezési határidő: 2013. augusztus 16.

 

I. ELMÉLETI KÉPZÉS (7 munkanap, napi 6 óra) Kezdés: 2013. szeptember 2.

Amennyiben jelentkezésed sikeres, elsőként egy 7 napos elméleti Online Marketing és Google AdWords oktatásban részesülsz, melyet a Google csapata biztosít, más elismert szakemberek kíséretében. Az elméleti képzés többek között az alábbi témaköröket érintve segít megalapozni szaktudásodat:

  • Marketing stratégiák tervezése, felépítése, kivitelezése
  • Branding
  • Online kampányok létrehozása, optimalizálása
  • Google AdWords (Search, Display, AdWords Videóhoz – YouTube)
  • Google Analytics
  • Sales stratégiák, up-selling

Az elméleti képzés teljesítését követően, a partnereink által lebonyolított interjúk alapján kaphatsz szakmai gyakorlati lehetőséget.

II. GYAKORLAT (kb. 8 hét, 2013. szeptember – november).

A gyakorlati lehetőséget a Google Minősített Partnerei biztosítják. A gyakorlati képzés lehetővé teszi, hogy pótolhatatlan tapasztalatot szerezz online marketing területen egy neves magyar online marketing ügynökségnél.

A gyakorlat célja, hogy elsajátítsd a Google AdWords által nyújtott online hirdetési lehetőségek alkalmazását, valamint átlásd a kampány-optimalizálási stratégiákat. A képzés során különböző, az adott ügynökséggel is egyeztett feladatokat látsz majd el, melyek elősegítik szakmai fejlődésedet, valamint biztosítják az általad nyújtott eredményes kampánykezelést.

A gyakorlatért anyagi juttatást nem tudunk biztosítani, ugyanakkor ez a tapasztalatszerzés remek befektetés a jövődet illetően, hiszen megkönnyítheti a marketing szakmában való elhelyezkedésedet.

III. ÖNÁLLÓ MUNKA (3 hónap részidőben, megegyezés szerint).

A GROUND program harmadik, és egyben utolsó része a start-up cégek és non-profit szervezetek AdWords kampányainak kiemelt kezelése. Amennyiben sikeresen teljesítetted mind az elméleti, mind a gyakorlati képzést, megbízunk, hogy az eddigi képzések során szerzett tudásodat kamatoztatva, segítsd a start-up cégek és non-profit szervezetek AdWords kampányainak létrehozását, kezelését és optimalizálását. Előreláthatólag 1-3 ügyfél kampányait kell majd menedzselned heti rendszerességgel, az általunk megadott szempontok és javaslatok alapján. Természetesen munkádat segíti majd egy, a Google által biztosított belső mentor is.

Jelentkezz az önéletrajzod és egy “Találd meg megad” pályamunka elküldésével!

A “Találd meg magad” pályázati anyagban mutasd be egy fiktív, önmagadra optimalizált részletes Google keresés összetevőit! A pályamunka tartalmazhat szavakat, kifejezéseket, melyeket ha beírnánk a Google keresőjébe, téged adna ki találatként.

A pályázati anyag formája lehet szöveg vagy táblázat, illusztrálható képekkel, grafikonokkal és bármilyen kreatív formátummal. A pályamunka terjedelme maximum egy A/4-es oldal.
Úgy készítsd el pályázati anyagodat, hogy azt felhasználva – ha minden veled kapcsolatos információ elérhető lenne az interneten-, a Google első találatként adna ki Téged!

Jelentkezni a Forum Corvinumon keresztül tudsz. Pályázati anyagodat küldd a googleground@forumcorvinum.hu e-mail címre!

Jelentkezési feltételek

Olyan felsőfokú hallgatói jogviszonnyal rendelkező, az online marketing szakma iránt érdeklődő fiatalok jelentkezését várjuk, akik legalább 4 sikeres félévet zártak, és 2014-ben végeznek.

A jelentkezőknek feltételként szabjuk meg a legalább középszintű angol nyelvtudást és a számítógép erős felhasználói szintű kezelését. Emellett előnyben részesülnek azok a diákok, akik akár marketing, akár más területen iskolai képzésen kívüli hasznos és érdekes tevékenységet folytatnak, vagy folytattak a közelmúltban (pl. egyetemi projektek vezetése, rendezvények szervezése, kiemelkedő sport vagy zenei teljesítmény, külföldi tapasztalat, stb.).

Te lennél, akit keresünk? Ha igen, küldd el jelentkezésedet még ma!

Bővebben: http://www.googleground.hu/